Whitepaper samenvatting

Slimmer tillen met de Tiller®-hefmobiel

Slimmer tillen met de Tiller®-hefmobiel
Maak je werk makkelijker met de hefmobiel
Met de hefmobiel van Tiller kost tillen geen spierkracht meer. Dingen die je in je eentje nooit zou kunnen optillen, hef je met de Tiller-hefmobiel zonder moeite van hun plek. Met één druk op de knop. Dat scheelt tijd en energie. Tijd en energie die je weer in andere dingen kunt steken. Zo mooi kan technologische innovatie zijn.   

Leuker én slimmer tillen
De hefmobiel is ontworpen met gezond verstand. Technische snufjes zoals de elektrische tilfunctie en de automatische rem maken hem uniek in zijn soort. De hefmobiel kan zelfs zichzelf optillen, met behulp van de steekschep. En met een klassiek stalen frame en duidelijke en stijlvolle knoppen ziet hij er ook nog eens leuk uit. Maar het belangrijkste van allemaal: de hefmobiel is goed voor jou én voor je werkgever. Jij spaart je rug en schouders en je werkgever verhoogt zijn productiviteit. Zo til je dus slimmer met Tiller®.   

Op veel plaatsen te gebruiken
De hefmobiel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Daardoor is hij op veel plaatsen inzetbaar. De standaarduitvoering heeft een steekschep om dozen en pakketten te verplaatsen en te stapelen. Voor ander tilwerk zijn er speciale accessoires verkrijgbaar die je er zelf gemakkelijk op kunt monteren. Bijvoorbeeld voor het optillen van witgoed of autobanden, het verplaatsen van ruiten of het omhoog brengen en plaatsen van televisieschermen, digiborden en licht- en geluidinstallaties. Ook de medische branche maakt veel gebruik van de Tiller®-hefmobiel.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Door: Tiller bv
Kenmerken:
Publicatie datum: 03-09-2019
Bestandstype: pdf
Document: Productbrochure
Taal: NL
Gepubliceerd door: Tiller BV

Lees ook

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners