Whitepaper samenvatting

Durwen voorzetapparatuur

Durwen voorzetapparatuur
Durwen is uw partner voor alle vragen met betrekking tot intern transport met vorkheftrucks. Het in 1947 opgerichte bedrijf met het hoofdkantoor in Duitsland is al meer dan 70 jaar actief in de sector van de machinebouw en behoort daarom tot de toonaangevende producenten van voorzetapparatuur voor heftrucks en ander intern transport materieel met een wereldwijd verkoop- en service netwerk.

Vanaf het begin was het uiterst belangrijk voor het familiebedrijf om hoge kwaliteitsnormen te combineren met betrouwbare en snelle service. Door zich te richten op deze kwaliteitsnormen is Durwen in staat de beste ondersteuning te bieden aan klanten met betrekking tot hun transport- en material handling wensen.

Daarom zijn de voorzetapparaten van Durwen bijzonder solide en compact. Daarnaast is de voorzetapparatuur gebaseerd op speciaal ontwikkelde Durwen ServicePlus-technologie (DSP). DSP technologie staat voor prestaties om een maximale inzet met een minimum aan onderhoud en reparatiekosten te realiseren.

Goed opgeleide vakmensen, ingenieurs en technici maken duurzame en veelzijdige hulp-stukken met behulp van uiterst nauwkeurige CNC-machines en robots.

In nauwe samenwerking met de klanten worden speciaal aangepaste oplossingen voor individuele wensen ontwikkeld. Hiermee biedt Durwen een voortdurend groeiend productgamma voor vrijwel elke toepassing aan klanten over de hele wereld. Vakkundig overleg, consistente klantgerichtheid en een hoog serviceniveau van de verkoop en klantenservice hebben ervoor gezorgd dat Durwen al vele jaren de marktleider is op het gebied van klanttevredenheid.
download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 01-07-2019
Bestandstype: pdf
Document: Productbrochure
Taal: NL
Gepubliceerd door: Durwen Benelux B.V.

Lees ook

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners