Whitepaper samenvatting

Leer uw vloot kennen

Leer uw vloot kennen
1 | Beveiliging en transparantie
Alle Mobile Easykey-varianten sluiten het onbevoegde gebruik van alle uitgeruste machines en apparaten uit. Met de Mobile Easykey-software hebt u een overzicht van uw vloot en kunt u de vloot effectief organiseren en optimaliseren met uitgebreide analysehulpmiddelen. Het verminderen van de schade veroorzaakt door schade aan vorkheftrucks, apparatuur en randapparatuur heeft ook een kostenbesparend effect

2 | Eén systeem voor iedereen
Mobile Easykey is een systeem voor het hele bedrijf. Heftrucks, voertuigen, machines, poorten ... alles kan met het systeem worden beveiligd. Mobile Easykey is bijzonder geschikt voor gemengde vloten die fabrikantonafhankelijk zijn. De aanpassing van bestaande apparaten is direct beschikbaar. Nieuwe vorkheftrucks, al uitgerust met Mobile Easykey, kunnen af ​​fabriek worden besteld. Veel heftruckfabrikanten bieden ook de Mobile Easykey-interface als accessoire aan. Dit maakt de installatie vrijwel een "plug-and-play".

3 | Meer veiligheid
De introductie van het systeem leidt onmiddellijk tot een voorzichtiger benadering van werknemers. Vooral de gepatenteerde crashsensor - met structuurgeluidsmicrofoon en versnellingsmeter - loont snel. In het geval van een passieve of actieve crash kunnen drie verschillende reacties worden gedefinieerd, bijvoorbeeld:
- waarschuwing door flitslamp op de module gedurende een gedefinieerde tijd
- afsluiten, compleet of tijdelijk
- vermelding in het logboek van de software
download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 01-02-2019
Bestandstype: pdf
Document: Productbrochure
Taal: EN
Gepubliceerd door: Domnick+Müller GmbH + co. KG

Lees ook

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners