Whitepaper samenvatting

Industriele afscherming

Industriele afscherming
Al ruim 30 jaar is HAAGH Protection BV actief op het gebied van veilig werken.

Voorkomen van tocht, koude of juist de warmte in de ruimte vasthouden? De omgeving afschermen van stof rondom machines of installaties? Afschermen van opspattend water bij (voertuig) wasplaatsen, spoelruimtes of rondom installaties? Geluidsbronnen afschermen of het geluid naar de omgeving reduceren? Dat zijn maar een paar voorbeelden wat een industriële afscherming of industriegordijn voor u kan betekenen!

Het assortiment van industriegordijnen biedt al meer dan 30 jaar vele oplossingen voor diverse toepassingsmogelijkheden. Van compleet zelf te monteren afschermingen inclusief ophangsysteem tot alleen het losse (gordijn) materiaal, al dan niet op rol.

Industriegordijn.nl is onderdeel van Haagh Protection B.V., de specialist in het creëren van een veilige en verbeterde werkomgeving:

Op industriegordijn.nl is alles te vinden over het flexibel en werkbaar afschermen van ruimtes en/of werkplekken. Dit kan door middel van kunststof industriegordijnen en lamellen. Hiervoor zijn ook de bijbehorende ophangsystemen beschikbaar in verschillende soorten en maten. Indien gewenst en tegen een meerprijs kan Haagh Protection B.V. ook de montage verzorgen. Dat is duurzaam investeren zonder noemenswaardige bouwkundige ingrepen! Alle producten zijn gekeurd volgens Europese normen en voldoen aan de geldende wettelijke eisen. Door jarenlange ervaring kunnen kwalitatief hoogwaardige oplossingen gerealiseerd worden, maar ook maatwerk projecten zijn mogelijk indien er geen standaardproducten voorhanden zijn.


Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 02-10-2019
Bestandstype: pdf
Document: Productbrochure
Taal: NL
Gepubliceerd door: Jordy van der Hijde

Lees ook

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners