Whitepaper samenvatting

A-Safe aanrijdbeveiliging

A-Safe aanrijdbeveiliging
Enorme bezuinigingen op schade aan vloeren, machines en stellingen
A-Safe is de uitvinder en fabrikant van het eerste flexibele aanrijdbeveiligingssysteem ter wereld dat van kunststof gemaakt wordt. Onze speciaal ontwikkelde producten bieden optimale bescherming, unieke voordelen en blijvende kostenbesparingen. Wereldwijd zijn wij marktleider in de aanrijdbeveiligingenindustrie. Om te garanderen dat de producten altijd de beste zijn in de markt, ontwikkelen, produceren, testen en distribueren de producten zelf.

Interne verkeersplannen en aanrijdbescherming
Door deze werkwijze kan A-Safe een constante hoge kwaliteit garanderen voor een veilige werkomgeving. Samen met de klanten analyseren we bestaande situaties en geven adviezen op het gebied van interne verkeersplannen en aanrijdbescherming. A-Safe biedt de beste oplossing voor het fysiek scheiden van voetgangers en intern transport. A-Safe aanrijdbeveiliging beschermt niet alleen personeel maar ook materieel zoals muren, kolommen, machines en fabrieksinstallaties. Poorten en verschillende accessoires zoals laaddockbescherming, stootpalen en de beste magazijnstelling bescherming completeren de productlijn.  

A-Safe’s speciale kenmerken
A-Safe aanrijdbeveiligingen hebben een modulair ontwerp, het is eenvoudig samen te stellen en sneller te monteren dan stalen aanrijdbeveiliging. De verbindingen zijn flexibel, wat het ingebouwde geheugen versterkt. Het flexibele karakter van de beveiliging zorgt voor een drastische reductie van vloerschade bij aanrijding en hieruit voortvloeiende kosten.Als A-Safe aanrijdbeveiligingen worden geraakt, hoeven deze niet opnieuw te worden geschilderd. Ze roesten en corroderen niet en zijn eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn A-Safe aanrijdbeveiligingen UV bestendig en milieuvriendelijker dan stalen aanrijdbeveiligingen. De CO2 Footprint kan wel tot 4,5 keer minder zijn dan die van een stalen aanrijdbeveiliging.  

Getest & Gecertificeerd
Elk product van A-SAFE wordt uitgebreid getest en voldoet aan de laatste ARBO, HACCP, BRC normen en andere van toepassing zijnde voorschriften. Daarnaast waar nodig zijn onze producten gecertificeerd in overeenstemming met impactbelasting vermeld in de relevante Britse, Europese en ISO-normen.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 27-09-2017
Bestandstype: pdf
Document: Document
Taal: NL
Gepubliceerd door: A-Safe

Lees ook

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners