Seminar
5 november | 10:15 - 10:45
Theater 4 - BMWT Veiligheidstheater

Van een veilig naar een veiliger magazijn

In de aanloop naar de verkiezing van het Veiligste Magazijn van Nederland in 2017 heeft Herbalife Nutrition veel stappen gemaakt om een veilig magazijn te hebben. Vooral in de beweging van onbewust naar bewust veilig werken zijn toen goede resultaten behaald.
Maar als je dit eenmaal bereikt hebt, waar moet je dan nog op letten? Hoe kun je nog bewuster, veiliger gaan werken en de aandacht hiervoor vasthouden?
In deze presentatie wordt vooral op dit laatste stuk ingegaan, want veiligheid komt niet per ongeluk!
Veiligheid
Spreker
Anthio Straten
Na zijn studie is Anthio Straten begonnen bij een logistieke dienstverlener en hier heeft hij de basis van de operationele logistiek tot en met engineering en logistieke systeem-implementaties in de praktijk mogen leren. Na bijna 10 jaar heeft Anthio de overstap naar de verladerskant gemaakt en is hij begonnen als Manager Warehousing bij Herbalife Nutrition. Hier heeft Anthio na een aantal jaren de afdeling Distribution Compliance opgezet. Hoofddoel was om de logistieke goederenstroom ongehinderd te laten plaatsvinden, naar en van onze centrale EMEA hub in Venray (Nederland), en mogelijke risico's vooraf te identificeren en hier een (structurele) oplossing voor te vinden. Dit op het gebied van douane, voorraadcontrole, systeem-stamdata, veiligheid en keten-beveiliging. In de laatste jaren is zijn werkgebied uitgebreid naar de gehele EMEA regio en speelt 'audit & control' een steeds belangrijkere rol.
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/astraten/?msgConversationId=5998787611597037568&msgOverlay=true
Exposant
BMWT - Keur
Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners