Scala's Logistica
Als bezoeker live ervaren welke innovatieve toepassingen op het gebied van warehousing en material handling nu op de markt zijn? Bezoek dan de Scala’s Logistica waar samenwerkende exposanten praktijkgerichte demo’s presenteren. Ook wordt onder begeleiding van een expert een interactieve tour per scala gemaakt en toegelicht op de demo’s. Uiteraard is het ook mogelijk om een eigen route door het scala te maken, want de demo’s vinden de hele dag – zonder onderbreking – plaats.

3 scala’s 2019


• Hal 1 – Scala Smart Warehousing
Exposanten TGW Systems, KNAPP, SSI Schäfer, Human Workspace en A-safe bieden een aantal geïntegreerde systeemoplossingen vanuit het prinicpe ‘goods to man’. Specifieke aandacht is er voor slimme werkplekken, effectieve orderpick routes, combinaties van handmatig orderpicken en gerobotiseerd orderpicken. Wie slimmer wil werken en daar de vruchten van wil plukken, moet zeker een kijkje komen nemen in dit scala.

• Hal 3 & 4 – Scala Material Handling & Intern Transport
In de doorloop van Hal 3 en Hal 4 is het Scala Material Handling en Intern Transport ingericht. Dit scala biedt een zeer uitgebreide demo van diverse goederenstromen in een warehouse. In hal 3 leggen A-safe, Cartonmover, Ambaflex, EVC, Hovuma, Vebabox, Storax, Crown, Doosopmaat.nl, Hooza, Pewisys, Webo Heftrucks en Tawi de nadruk op case en tray picking. Verschillende stappen in het traject van inslag, opslag en uitslag komen aan bod, met oplossingen die naast en in combinatie met elkaar gebruikt kunnen worden. De demo in hal 4 is gericht op itempicking. Een groot aantal manieren voor orderpicking en het verwerken, verzamelen en verzenden van de orders krijgt hier alle aandacht van exposanten A-safe, Kardex-Renstar, Human Workspace, Optimus Sorters, RoboMotive, Bito Systems, Fromm, Cyklop, Inther, Doosopmaat.nl, Hooza, Webo Heftrucks en Logitrade. Efficiënt inrichten van het picken en verwerken van orders is essentieel voor een toenemend aantal bedrijven.

• Hal 3/Entree West – Scala AGV
Voor wie binnenkomt via Entree West, is direct zichtbaar dat AGV’s een belangrijke rol in intern transport spelen. Van klein tot groot, van industriële toepassing voor productielogistiek tot ondersteuning voor orderpicken. Tal van toepassingen komen aan bod in dit scala dankzij exposanten Movigo Robotics, Bito Systems, WEWO Techmotion en A-Safe. Zo krijgt u een goed beeld van de AGV’s die het beste passen in uw logistieke proces.

MATERIAL HANDLING & INTERN TRANSPORT

overzicht-trucks-scala-hal-3.jpg
Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners