Beursinformatie

Logistica helpt groei en verandering managen door innovatieve toepassingen op het gebied van mechanisatie en automatiseren in logistiek en supply chain.

De afgelopen jaren hebben bedrijven een flinke inhaalslag gemaakt als het gaat om investeringen in hun logistiek. De economische groei levert daar vanzelfsprekend een belangrijke bijdrage aan, maar de onderliggende stroom die zorgt voor investeringen is veel fundamenteler. Logistiek is van één van de onderdelen van het bedrijfsproces, één van de cruciale succesfactoren geworden. De standaarden bij klanten/afnemers/consumenten zijn veranderd: binnen 24 uur is het mogelijk om een product overal ter wereld te kunnen krijgen. Of op zijn minst is dat de verwachting. Om aan die nieuwe standaarden te kunnen voldoen, zullen bedrijven hun processen op orde moeten brengen. En om dat tegen acceptabele kosten te doen, is mechanisering en automatisering een absolute noodzaak.

Ook bij leveranciers is er een fundamentele verandering waar te nemen.  Ongetwijfeld zal dit mede onder invloed zijn van wat er bij hun klanten gaande is. Leveranciers kunnen in veel gevallen niet meer volstaan met het ontwikkelen en verkopen van een op zichzelf staand product. Eindgebruikers vragen om oplossingen die hen helpen te voldoen aan de wensen van hun klanten. Dat betekent werken aan geïntegreerde toepassingen door productontwikkeling, samenwerking met andere leveranciers, en introductie van nieuwe technologie (o.a. IoT, robots, VR, AR).

Logistica 2019 vindt plaats van 5 t/m 7 november 2019 in Jaarbeurs Utrecht, gelijktijdig met ICT & Logistiek 2019. Heeft u interesse in deelname?

Directie/management, adviseurs, consultants en logistiek managers komen naar deze beurs toe om zich te laten inspireren door de nieuwste brancheontwikkelingen maar ook om zich te oriënteren ten aanzien van hun investeringsplannen. Uw aanwezigheid op Logistica biedt daarom volop kansen om uw marketingdoelstelling te realiseren en om goede zaken te doen! 

Een ijzersterk, op thema ingestoken inhoudelijk programma van seminars, demonstraties en informatieve tours samen met een uitgebreid expositieprogramma zorgen voor een compleet aanbod voor bezoekers. Voor hen is het bezoeken van Logistica een must! Profiteer daarvan en kom eenvoudig in contact met potentiële klanten door deel te nemen aan Logistica. Neem hier contact op.

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Mediapartners