Nieuws
26 september 2019

Maak kennis met de kanshebbers voor de Logistica Award (Video)

Een omnidirectionele AGV, een koeloplossing, een orderverzamelaar en een systeem voor het lossen van zeecontainers; de genomineerden voor de Logistica Award 2019 lopen op zijn zachtst gezegd uiteen. Maak hier nog eens kennis met kanshebbers Eurotec, VebaBox, Copal Handling Systems en Robomotive.

 

Eurotec

De Lowpad van Eurotec is een hele lage, compacte, omnidirectionele AGV in meerdere uitvoeringen. Deze AGV kan bijna alle bestaande ladingdragers vervoeren, zelfs Deense karren of retail rolcontainers. Hij opereert veilig tussen het personeel van een bedrijf, waardoor logistieke processen geleidelijk geautomatiseerd kunnen worden. 


Copal Handling Systems

Copal Handling Systems dingt mee met de Container Unloader, een automatiseringsoplossing voor het lossen van zeecontainers met los geladen goederen. De machine is uitgerust met scansoftware, 3D-vision technologie, lasersensoren en camera’s die het hele proces herkennen en de beste grijpvolgorde bepalen. De Container Unloader rijdt de container in en kan met behulp van een telescoopband en speciaal ontwikkelde grijpers de lading tot achterin de container oppakken.


Robomotive

De Robomotive box pick cel is een orderverzamelaar. De robot kan dozen en afzonderlijke items picken binnen een bereik van drie meter. Door een 3D-camerasysteem en adaptieve grijptechnologie hoeft geen gebruik te worden gemaakt van AI of deep learning. De box pick cel kan circa vierhonderd items per uur picken, met een beschikbaarheid van meer dan 95 procent. 


VebaBox

De VebaBox is een actieve koeloplossing die in bijna elke transportbus past. De koeloplossing kan gebruikt worden als een goedkoper alternatief voor een koelwagen of kan ingezet worden om de kwaliteit en efficiency te optimaliseren binnen de gehele koelketen. Door een gekoelde ladingdrager worden cold chain breaks voorkomen, waardoor producten in de gehele keten op de juiste temperatuur blijven. 

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners