AmbaFlex Specialty Conveyors
Stand: 03.B070,03.C066
AmbaFlex is dé partner voor materiaaltransportsystemen op maat op basis van horizontale en spiraaltransporteurs!

Onze unieke SpiralVeyor® wordt in een groot aantal landen gebruikt en kent vele toepassingen voor verticaal transport, tijdelijke opslag en accumulatie van stukgoederen en verpakte producten.
Tevens levert AmbaFlex de AmbaVeyor, dit is een flexibel conveyor system wat bestaat uit rechte, bochten en helix banen.

AmbaFlex is een onafhankelijk mondiaal bedrijf dat het SpiralVeyor® en AmbaVeyor-systeem in eigen beheer heeft ontwikkeld en ook de productie en het onderhoud voor zijn rekening neemt. Zo is de klant verzekerd van de meest rendabele oplossing die momenteel  beschikbaar is. Inmiddels stellen gebruikers over de hele wereld ons kwaliteitsniveau en onze beproefde ervaring in hun vakgebied op prijs. Om deze voortrekkersrol te kunnen blijven vervullen, investeren we voortdurend in productinnovatie en ontwikkeling van functionele oplossingen, in nauwe samenwerking met onze klanten.

Dankzij ons wereldwijd ondersteuningnetwerk en onze professionele samenwerkingsmethode, kunnen we een langere effectieve bedrijfstijd garanderen. Wij geven er de voorkeur aan om met onze klanten samen te werken op basis van wederzijds respect en een voortdurende dialoog.

Ons personeel is zeer deskundig en ervaren en dus altijd in staat om samen met u de ideale oplossing uit te werken!

Contact

De Corantijn 81
1689 AN
Zwaag Nederland
+31 229 285130
LinkedIn

Whitepapers

AmbaFlex Specialty Conveyors

AmbaFlex Specialty Conveyors

Producten en diensten

De SpiralVeyor type SVe is een goederenlift, welke uitstekend ingezet kan worden in een distributiecentrum, sorteercentrum of orderpicking proces. Deze spiraal conveyor heeft een bandbreedte tot wel 1200 mm. Deze breedte ontstaat, door diverse banen die parallel lopen aan elkaar te koppelen. Het is en blijft een ruimte besparende oplossing. De maximale voetprint bij een bandbreedt van 1200 mm is namelijk 3420 mm.

Artikelen van A naar B transporteren met een minimum aan overgangen dankzij de AmbaVeyor. Deze unieke en zijwaarts flexibele transportoplossing is gebaseerd op de beproefde bandtechnologie van de SpiralVeyor. De investering is gering vanwege de eenvoud, de lange levensduur en de geïntegreerde bochten en hellingen.
Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners