Human Workspace
Stand: 01.B010
Human Workspace levert productiviteitsverhogende werkplekken voor distributie en fulfilment werkzaamheden in het warehouse. Een team van Human Workspace engineers configureert werkplekken op basis van flexibele modulaire systemen en integreert de werkplekken met bestaande (geautomatiseerde) systemen. Hierbij staat verbetering van de productiviteit en ergonomie centraal. De mens op de werkplek wordt niet vergeten!

Hoe wij dit doen?
  • Door een ruim assortiment modulaire werkplek producten te voeren kunnen we een hoge mate van flexibiliteit bieden
  • Onze werkplek producten zijn ontworpen in Finland om de productiviteit van werknemers te verbeteren én een gezonde werkomgeving te bieden
  • Deze werkplek producten worden door de Human Workspace Engineers gekoppeld aan (geautomatiseerde) processen en indien nodig van maatwerk oplossingen voorzien
  • Om de beste werkplekken te leveren brengen we eerst de situatie en behoeften van de klant in kaart, dit vullen we aan met onze expertise om vervolgens een ontwerp te maken.
  • Wij denken met de klant mee, zijn pro-actief en een betrouwbare partner.

Op onze stand evenals het scala 'Smart Warehousing (hal 1) en Scala 'Material Handling' (Hal 4) laten we zien hoe werkplekken aan logistieke processen en systemen worden gekoppeld en introduceren we een aantal product innovaties! De Human Workspace Engineers zijn aanwezig op onze stand en de verschillende scala's en geven u graag advies.

www.humanworkspace.nl 


Contact

Mechelaarstraat 17
4903 RE
Oosterhout nb Nederland
+31 162 454383
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Het Unloading station is ontworpen door de engineers van Human Workspace om binnenkomende goederen te controleren en eventueel van verpakkingsmateriaal/ labeling te voorzien voordat deze verder het logistieke proces ingaan. De accessoires zijn op deze specifieke werkzaamheden afgestemd en op ergonomische wijze aan het werkstation gemonteerd. Hierdoor ontstaat een fijne werkplek die de operators in staat stelt om goederen snel en accuraat te verwerken. 

Aan het Decanting station worden binnenkomende goederen verdeeld in kleinere items en naar de verschillende opslaglocaties getransporteerd. Werkzaamheden die hier plaatsvinden zijn het inscannen van goederen, deze worden indien nodig verpakt. Het Decanting werkstation is dan ook voorzien van een scannerhouder en rolhouder evenals trays en een legbord om klein gereedschap op te bergen. Het werkstation staat op wielen en is dus inzetbaar op verschillende locaties.

Het Packing station VAS van Human Workspace wordt gebruikt voor Value Added Services (VAS) in het warehouse waarbij de operator een extra handeling verricht buiten de standaard inpakwerkzaamheden. Denk hierbij aan het toevoegen van een extra item zoals een flyer of wanneer een item van een extra label moet worden voorzien. Het VAS werkstation is dan ook voorzien van een werkblad met extra opslagruimte voor onderdelen en gereedschap. De werktafel is in hoogte verstelbaar d.m.v. een handzwengel.

Het Packing station Multi van Human Workspace wordt ingezet om order met meerdere items in te pakken. De Multi werkstations staan vaak naast aan de ene kant zogenaamde pigeon holes of putwalls en aan de andere kant pal aan de conveyor. Het Multi werkstation is ingericht om de multiple items in één order te verwerken, een extra diep legbord biedt ruimte aan grotere verpakkingen en er is voldoende ruimte voor opslag van klein gereedschap. Daarbij is het Multi werkstation gemaakt om het afduwen van de vaak grotere verpakkingen op de conveyor snel en op ergonomische wijze te kunnen doen zodat de operator niet teveel wordt belast.

Het Packing station Duo van Human Workspace wordt ingezet in de packing area in het warehouse. Het Duo werkstation bestaat uit twee inpaktafels die aan elkaar zijn gekoppeld. Beide inpaktafels maken gebruik van één legbord voor kartonnen verpakkingen, dezelfde stroomtoevoer en dezelfde printerslide. Omdat er minder accessoires nodig zijn is het Duo werkstation een kostenbesparende oplossingen, ook omdat op vrijwel hetzelfde aantal vierkante meters meer rendement kan worden behaald.

Het Packing station Big items van Human Workspace is speciaal ontworpen voor de verwerking van big tickets. Big tickets of items zijn orders met grote items die vaak lastig te verwerken zijn. Onze Big items inpaktafel is voorzien van een extra groot werkblad. De hoogte kan elektrisch versteld worden. Ook is de werktafel voorzien van wielen om een ergonomische en gezonde werkplek te kunnen bieden aan operators.

Aan het Reject station van Human Workspace worden orders verwerkt die een foutmelding geven. Bijvoorbeeld doordat de barcode niet gescand kan worden of de order niet compleet is. Het Reject werkstation is voorzien van accessoires om problemen met orders op te lossen en deze weer terug in het logistieke proces te plaatsen.

Het team lead station van Human Workspace biedt een werkplek aan teamleiders om de planning te regelen en voortgang van het logistiek proces te monitoren. Het team lead werkstation bestaat uit een ergonomische werktafel, werkplaatsstoel en ladekast. Het team lead station is voorzien van een goot om bekabeling voor laptops netjes weg te werken.

De karton trolley van Treston is robuust maar toch licht van gewicht en eenvoudig te verplaatsen in het warehouse. De trolley biedt ruimte aan verschillende afmetingen kartonnen verpakkingen en enveloppen. Deze kan bijvoorbeeld naast de diverse inpakstations geplaatst worden. 

De Platform scooter van Helge Nyberg is ideaal voor gebruik in grote bedrijfsruimtes zoals bijvoorbeeld een warehouse of productie afdeling. De platform scooters zijn voorzien van een platform aan de voorzijde van de step zodat je jezelf niet alleen snel kunt verplaatsen maar ook materialen mee kunt nemen van de ene naar de andere kant van het gebouw. Het maximale draaggewicht van de step is 150kg en van het platform 50kg. Het achterwiel is voorzien van een rem. De platform scooter is verkrijgbaar in twee uitvoeringen.

Links

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners