B2A Technology
Stand: 04.C120
B2A Technology, holding van Alstef en BA Robotic Systems Group, is de Franse marktleider van geautomatiseerde bedrijfsklareoplossingen voor de intralogistieke sector, vliegvelden en de roboticabranche. B2A Technology heeft 500 werknemers en realiseerteen omzet van 100 miljoen euro. Het kapitaal is verdeeld tussen Future French Champions (CDC International Capital en QatarInvestment Authority) ter hoogte van 32%, Pierre MAROL voor 25%, Jean-Luc THOMÉ voor 17%, de managers van de twee entiteitenvoor 14% en de werknemers voor 12%. B2A Technology, dat door Alstef en BA Systèmes opgericht werd om hun klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen blijven zijn,zal geïntegreerde diensten bieden in Frankrijk en op internationaal gebied en voor zijn ontwikkeling steunen op de externe groei.
Sinds zijn oprichting in 1961 heeft Alstef zijn reputatie opgebouwd en ontwikkeld op de markt van geautomatiseerdemagazijnsystemen, eerst onder de naam CGMS, vervolgens onder die van CGP en ALSTOM Automation en sinds 2000 onder zijnhuidige naam.Tijdens deze 50 jaar heeft Alstef honderden installaties op het gebied van logistiek en voor luchthavens geleverd. Het is tegenwoordigde partner van talrijke industrieën (voedingsmiddelen, cosmetica...) en logistieke dienstverleners, met meer dan 400 installaties enmeer dan 30 luchthavens wereldwijd. Ter begeleiding van zijn internationale ontwikkeling heeft Alstef filialen opgericht in Canada,Turkije, Rusland en meer recent in Kroatië.
BA Systèmes, die zich richt op een permanente innovatie en hiervoor met meerdere prijzen beloond werd, biedtzijn klanten zijn expertise op het gebied van mobiele robotica, zodat zij kunnen profiteren van de meest recente technologischeontwikkelingen en ontwikkelt industriële prototypes die zo goed mogelijk aansluiten op hun behoeften en beantwoorden aan deuitdagingen van de Industrie van de toekomst. Innoverende toepassingen worden aangewend door activiteiten op het gebied vanintralogistiek en industriële en medische robotica.Een van hen, BA Systèmes, de Franse marktleider van intralogistieke systemen met AGV’s, begeleidt zijn industriële klanten bijde globale automatisering van hun productieprocessen. Meer dan 300 locaties in Europa zijn uitgerust met de oplossingen vanBA Systèmes, die op die manier de productiviteit, de flexibiliteit en de bedrijfszekerheid van de processen van o.a. Nestlé, L’Oréal,Clairefontaine en Système U hebben weten te verbeteren.

Contact

bd de la Salle 104
45760
Boigny sur bionne France
+33 2 38784200
LinkedIn

Producten en diensten

STOCKWARE® is het softwarepakket van Alstefvoor warehouse management en optimalisatie vanlogistieke processen. STOCKWARE® wordt volledigtoegesneden op de wensen van elke gebruiker,en ingesteld naargelang de toepassing en debestaande interfaces met ERP, WMS en MES.

- MANAGEMENT VAN COMPLEXE OPSLAGPROCESSEN
- MANAGEMENT VAN BATCHES EN VERBLIJFDUUR VAN PRODUCTEN
- TRACK & TRACE
- ORDER VOORBEREIDING

Met meer dan 50 jaar ervaring en meer dan 1000 stacker kranen in dienst heeft Alstef een unieke expertise m.b.t. logistieke processen om opmaat turn-key automatische opslagsystemen te realiseren.

  • ENKEL, DUBBEL OF MULTI-DIEPE OPSLAG
  • ZEER HOGE OPSLAG DICHTHEID
  • BETROUWBAARHEID
  • TEMPERATUREN TOT -30°C

De pick-stations zijn ergonomisch ontworpenom beweging en en tillen door de orderpicker te minimaliseren. De producten worden daarvoorop het juiste niveau gebracht. Intuïtief ontworpen scherm-aanwijzingen geven duidelijke instructies m.b.t. de te pakken producten.

ERGONOMISCHE STATIONS
MINIMALISERING PICK-FOUTEN
GEWICHTSCONTROLE

Gerobotiseerde orderpicking maakt het mogelijk bonte pallets te produceren inclusief scheidingsvellen of tussenliggende pallets.

- SIMULTANE SAMENSTELLING VAN MEERDERE PALLETS
- MANAGEMENT VAN GROTE AANTALLEN SKU’S
- ENORME PRODUCTIVITEITWINST

Links

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners