Brilliant Group B.V.
Stand: 02.E065
Brilliant Group streeft naar een voedingsmiddelenindustrie waarin veiligheid en hygiëne gegarandeerd is en waarin voedingsmiddelenproducenten met duurzaamheid een voorsprong maken op wetgeving en concurrentie. Wij bereiken dit door maximale optimalisatie van hygiëne en veiligheid in relatie tot producten, productieprocessen en productiepersoneel. Met omvangrijke kennis en kunde binnen dit vakgebied spelen onze experts proactief in op actuele trends, innovaties en ontwikkelingen. Brilliant Group geeft betrouwbaar advies en zet met uitstekende service en klantgericht maatwerk altijd die extra stap verder.

Zuiverheid in alle facetten

Wij tillen de hygiëne en veiligheid naar een hoger niveau voor zuiverheid in alle facetten van uw productie. Met continue focus op innovatie scant Brilliant Group uw bedrijfssituatie en levert betrouwbaar advies, klantgericht maatwerk en uitstekende service. Maatregelen voor hygiëne en veiligheid worden zorgvuldig geïmplementeerd, zodat oneffenheden en vuildeeltjes in uw productie- en schoonmaakproces het veld ruimen voor kwaliteitswaarborging, efficiëntie en effectiviteit.

Blijvend hoog imago
Het is onze uitdaging om uw imago als schoon en veilig werkende producent in de voedingsmiddelenindustrie hoog te houden. Door continu te slijpen aan uw productie- en schoonmaakproces zal uw onberispelijke bedrijfsvoering schitteren op het gebied van hygiëne en veiligheid, zoals zonlicht dat weerkaatst op elke facet van een loepzuivere briljant.

Contact

Typograaf 8
6921 VB
Duiven Nederland
+31 26 3190590
TwitterLinkedIn

Producten en diensten

De ProfilGate b- en st Series bieden effectieve en efficiënte reiniging van brede wielen, banden en / of rollers onder de meest zware industriële omstandigheden. Deze ProfilGate modellen worden veel toegepast binnen productie-, assemblage en logistieke omgevingen waarin veel verplaatsing van zwaar transportmateriaal plaatsvindt.

Dankzij de grove roosterstructuur welke vervaardigd is van hoogwaardig staal zijn deze modellen bijzonder geschikt voor de reductie van stof- en vuiltransport door palletwagens, heftrucks, reachtrucks en andere zware interne transportmiddelen.

ProfilGate modellen binnen deze toepassing zijn:

 • ProfilGate b Series
 • Profilgate st Series

De ProfilGate i-, sti- en k Series bieden effectieve en efficiënte reiniging van smalle wielen, banden en / of rollers onder zware omstandigheden. Deze ProfilGate modellen worden veel toegepast binnen productie-, assemblage en logistieke omgevingen waarin speciale hygiëne- of veiligheidsvereisten van toepassing zijn. Deze modellen zijn volledig vervaardigd van roestvrij staal en / of met glasvezel versterkte (foodgrade) kunststoffen.

Dankzij de fijne roosterstructuur zijn deze ProfilGate modellen bijzonder geschikt voor de reductie van stof- en vuiltransport door o.a. karren, trolleys en automatisch geleide voertuigen.

ProfilGate modellen binnen deze toepassing zijn:

 • ProfilGate i Series
 • Profilgate sti Series
 • ProfilGate k Series

De ProfilGate i-aqua en sti-aqua series bieden hoogwaardige oplossingen voor het nat reinigen en / of desinfecteren van (schoen)zolen, kleine wielen, banden en rollers. Deze series zijn speciaal ontwikkelt voor (productie)omgevingen waarin een hygiëneniveau vereist wordt. Zo bent u zeker van een optimaal hygiëneniveau in en rondom uw kwetsbare productieprocessen.

Dankzij de grove roosterstructuur van hoogwaardig roestvrij staal en de mogelijkheid tot actief reinigen en desinfecteren zijn deze modellen zeer geschikt voor drukgezochte ruimtes in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie.

ProfilGate modellen binnen deze toepassing zijn:

 • ProfilGate i aqua Series
 • ProfilGate sti aqua Series

De ProfilGate b go en st go Series bieden effectieve en efficiënte reiniging van schoenzolen, kleine wielen, banden en rollers onder middelzware omstandigheden. Deze modellen worden veel toegepast binnen productie-, assemblage en logistieke omgevingen met middelmatig loop- en rijverkeer. De lange borstelharen maken de b go- en st go series bijzonder geschikt voor het reinigen van sterk geprofileerde schoenzolen.

Dankzij de fijne roosterstructuur van hoogwaardig staal zijn deze ProfilGate modellen bijzonder geschikt voor de reductie van intern stof- en vuiltransport door o.a. schoenzolen en karren, trolleys en automatisch geleide voertuigen.

ProfilGate modellen binnen deze toepassing zijn:

 • ProfilGate b go Series
 • ProfilGate st go Series

De ProfilGate i go en sti go Series bieden effectieve en efficiënte reiniging van schoenzolen onder middelzware omstandigheden. Deze ProfilGate modellen worden veel toegepast bij de in- en uitgangen van productie-, assemblage en logistieke omgevingen met rustig loop- en rijverkeer. De lange borstelharen maken de i go- en sti go series bijzonder geschikt voor het reinigen van sterk geprofileerde schoenzolen.

Dankzij de fijne roosterstructuur van hoogwaardig roestvrij staal zijn deze ProfilGate modellen bijzonder geschikt voor de reductie van stof- en vuiltransport dat van buiten naar binnen wordt meegedragen door o.a. schoenzolen, karren, trolleys en andere kleine transportmiddelen.

ProfilGate modellen binnen deze toepassing zijn:

 • ProfilGate i go Series
 • ProfilGate sti go Series

Links

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners