A-Safe B.V.
Stand: 03.C100
A-Safe kunststof aanrijdbeveiligingen combineren flexibiliteit met ongeëvenaarde sterkte waarmee mens, materiaal en materieel worden beschermd. A-Safe is uitvinder en fabrikant van het eerste flexibele aanrijdbeveiliging systeem ter wereld dat van kunststof gemaakt wordt. Onze aanrijdbeveiligingen bieden optimale bescherming en blijvende kostenbesparingen. Door producten te testen op de eigen testinstallatie kan A-Safe hoge kwaliteit garanderen.

Enorme bezuinigingen op schade aan vloeren, machines en stellingen
A-Safe is de uitvinder en fabrikant van het eerste flexibele aanrijdbeveiligingssysteem ter wereld dat van kunststof gemaakt wordt. Onze speciaal ontwikkelde producten bieden optimale bescherming, unieke voordelen en blijvende kostenbesparingen. Wereldwijd zijn wij marktleider in de aanrijdbeveiligingenindustrie. Om te garanderen dat de producten altijd de beste zijn in de markt, ontwikkelen, produceren, testen en distribueren de producten zelf.  

Interne verkeersplannen en aanrijdbescherming 
Door deze werkwijze kan A-Safe een constante hoge kwaliteit garanderen voor een veilige werkomgeving. Samen met de klanten analyseren we bestaande situaties en geven adviezen op het gebied van interne verkeersplannen en aanrijdbescherming. A-Safe biedt de beste oplossing voor het fysiek scheiden van voetgangers en intern transport. A-Safe aanrijdbeveiliging beschermt niet alleen personeel maar ook materieel zoals muren, kolommen, machines en fabrieksinstallaties. Poorten en verschillende accessoires zoals laaddockbescherming, stootpalen en de beste magazijnstelling bescherming completeren de productlijn.  

A-Safe’s speciale kenmerken
A-Safe aanrijdbeveiligingen hebben een modulair ontwerp, het is eenvoudig samen te stellen en sneller te monteren dan stalen aanrijdbeveiliging. De verbindingen zijn flexibel, wat het ingebouwde geheugen versterkt. Het flexibele karakter van de beveiliging zorgt voor een drastische reductie van vloerschade bij aanrijding en hieruit voortvloeiende kosten. Als A-Safe aanrijdbeveiligingen worden geraakt, hoeven deze niet opnieuw te worden geschilderd. Ze roesten en corroderen niet en zijn eenvoudig te reinigen. Daarnaast zijn A-Safe aanrijdbeveiligingen UV bestendig en milieuvriendelijker dan stalen aanrijdbeveiligingen. De CO2 Footprint kan wel tot 4,5 keer minder zijn dan die van een stalen aanrijdbeveiliging.   

Getest & Gecertificeerd
Elk product van A-SAFE wordt uitgebreid getest en voldoet aan de laatste ARBO, HACCP, BRC normen en andere van toepassing zijnde voorschriften. Daarnaast waar nodig zijn onze producten gecertificeerd in overeenstemming met impactbelasting vermeld in de relevante Britse, Europese en ISO-normen.

Contact

Honderdland 150 C
2676 LT
Maasdijk Nederland
+31 174 613120
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

De iFlex Pedestrian Barrier wordt toegepast om voetgangers fysiek te scheiden van verkeer en machines.

De kolombeschermers zijn gemaakt van semi-flexibel en slagvast materiaal met een groot absorberend vermogen. Door middel van hoeksegmenten met afgeronde hoeken wordt de kolom beschermd tegen aanrijdingen. Het volledig aanpasbaar, modulair systeem zorgt voor een perfecte pasvorm voor alle vierkante en rechthoekige universele kolommen en verticale structuren.

De ForkGuard wordt op de vloer gemonteerd en kan dienen als palletaanslag en ter bescherming van doorstekende lepels van de heftruck

De A-Safe iFlex Rack End Barrier is een flexibele aanrijdbeveiliging die de kopse kanten van de stelling optimaal beschermt. De palen zijn voorzien van roterende kragen om kracht af te wenden en beschadiging te voorkomen.

De iFlex Bollard is een flexibele beschermpaal en is uitermate geschikt als aanrijdbeveiliging/bescherming van doorgangen en machines/apparatuur.

De iFlex RackGuard is een flexibele stellingbeschermer. De iFlex RackGuard heeft een wetenschappelijk ontwerp en biedt de best mogelijke bescherming als aanrijdbeveiliging voor stellingen. Bij een aanrijding wordt de stootkracht geabsorbeerd en verdeeld rond de stellingpoot in plaats van erdoorheen. De iFlex RackGuard neemt vervolgens weer de originele vorm aan en de schade blijft beperkt. Doordat de RackGuard om de stellingpoot geklemd wordt in plaats van op de vloer vast gebout wordt ook schade aan vloeren voorkomen.

De A-Safe Height Restrictor wordt toegepast voor hoogte begrenzing van materieel als aanrijdbeveiliging/bescherming van overheaddeuren, leidingstraten e.d.

De A-Safe iFlex Traffic Barrier Plus wordt toegepast om voetgangers fysiek te scheiden van verkeer en machines om zo aanrijdingen en ongevallen te voorkomen Deze aanrijdbeveiliging combineert een vangrail voor heftrucks met een dubbele geleide rail voor voetgangers.

De iFlex Traffic Barrier Low Level is geschikt als aanrijdbeveiliging/bescherming voor wanden, machines en obstakels in ruimtes waar zwaarder materieel wordt ingezet.

Links

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners