BITO Systems NV
Stand: 03.B050
BITO is een van de weinige aanbieders van totaaloplossingen in opslagsystemen van A tot Z. Van legbordstellingen, palletstellingen, stukgoed doorrolstellingen, kleine magazijnbakken, heavy duty bakken, automatische magazijnen, ...

BITO staat voor "Bittmann Oberstein", want op deze plaats werd ons bedrijf in 1845 opgericht door de familie Bittmann. Een familiebedrijf wereldwijd actief en toch nog nauw verbonden met de plaats van herkomst, productie is nog steeds kwaliteit "Made In Germany".

Waarom staat BITO op Logistica?
Met onze nieuwe meerverdiepslegbordstelling tonen we aan dat small item picking niet een duur automatisch systeem hoeft te zijn. Deze nieuwe stelling kan je bekijken op een scala tour in hal 4. 

Ook is onze LEO LOCATIVE slimmer geworden en geven we een pickdemonstratie op onze stand in hal 3. LEO LOCATIVE 2.0 is nu een volwaardig afgestudeerd product en won tevens een Logistiek award voor zijn inzet bij BITO-klant "SIEMENS". 

Met zijn lage instapkost van € 9.000 is hij ideaal om menselijke taken over te nemen zoals het brengen en halen van goederen in je magazijn. Bij onze klant Versand Manufaktur (postorderbedrijf e-fulfillement) legt een LEO dagelijks 50 km af met bakken van 25 kg. 
Er zijn weinig magazijnmedewerkers die hem dit nadoen.

Wil je meer over BITO weten? Neem een kijkje op onze nieuwe website: https://www.bito.com/nl-be/bedrijf/over-ons/

Contact

Boomsesteenweg 97
2630
Aartselaar Nederland
0032-3-8709900

Whitepapers

Producten en diensten

BITO LEO Locative 2.0 heeft géén wifi-netwerk of verbinding met het WMS nodig.


LEO Locative is een echte spoorzoeker, hij volgt gedefinieerde kleuren van volglijnen die contrasteren met de omgeving. Het kleven van tape op de vloer is voldoende om de prijsgunstige Leo Locative een parcours te laten volgen. Er is reeds een starter kit van € 9000. Door onderweg een vloersticker met barcodes te kleven langs zijn spoor, krijgt LEO zijn opdrachten en weet hij of een bak moet afzetten of ophalen. Er is dus geen IT of WiFi nodig. 


Wil je LEO Locative 2.0 aan het werk zien?

Ga dan naar de BITO-stand in hal 3
Links

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners