BMWT - Keur
Stand: 02.E079
BMWT-Keur bevordert veilig werken. Dit doet men o.a. middels een kwaliteitssysteem voor het keuren van heftruck, magazijnstellingen en tractiebatterijen. Tevens hebben ze een kwaliteitssysteem voor het geven van bedieningstrainingen voor diverse hef- en magazijntrucks. Ook wordt een systeem onderhouden voor SOG-examens.

Contact

Vlietweg 17 U
2266 KA
Leidschendam Nederland
070-3010103
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Als goed werkgever wilt u een veilige werkplek voor uw medewerkers creëren. Arbeidsmiddelen die bij slijtage gevaar kunnen opleveren laat u daarom keuren, zo vaak als nodig is om ze in goede staat te houden. De arbeidsmiddelen laat u keuren door een deskundige. BMWT-Keur-bedrijven zijn deskundig.

Met BMWT-Keur:

  • voldoet een werkgever aan de Arbo-wet
  • wordt het werkmaterieel deskundig gekeurd
  • is de keuring te combineren met onderhoud, zodat onnodige stilstand wordt voorkomen

 

Veiligheid staat bij uw bedrijf voorop. Daar heeft u deskundig personeel voor nodig. Voor hun training kiest u natuurlijk een BMWT-Train-gecertificeerd opleidingsbedrijf. Dan weet u zeker dat uw werknemers over de juiste deskundigheid beschikken. 
Met BMWT-Train: 
  •  voldoet de werkgever aan de Arbo-wet 
  •  wordt de werknemer getraind in vaktechnische vaardigheden
  •  spelregels en verkeersregels binnen het bedrijf 
  •  merkspecifieke kennis

De meest complete en onafhankelijke veiligheidsanalyse in en rond uw magazijn. 

De BMWT Magazijn Veiligheid Scan geeft u een compleet inzicht in mogelijke veiligheidsrisico's in kleine, middelgrote en grote magazijnen. Daarmee kunt u onverwachte onveilige situaties zoveel mogelijk voorkomen. Een externe onafhankelijke deskundige begint in de scan met een uitvoerige analyse van de huidige situatie in en rond uw magazijn. Na het doorvoeren van geadviseerde aanpassingen volgt een tweede analyse. U krijgt een volledig overzicht en een eindwaardering van de veiligheid in en rond uw magazijn. En dat werkt zonder risico!

Links

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners