Contrain Employment Agency
Stand: 02.B079
Contrain is een Europees detacheringsbedrijf / uitzendbureau met roots in Polen en sinds 1997 actief op de Europese markt met als grootste markten Nederland, Duitsland en Polen. Contrain groeit hard in deze arbeidsmarkt met een aanhoudende vraag naar gekwalificeerd en gemotiveerd personeel.

Contrain is aangesloten bij de Stichting Normering Arbeid en zowel NEN 4400-2 (Contrain Poland Sp. Z.o.o. als NEN 4400-1 (Contrain NL B.V.) gecertificeerd.

Gedurende de afgelopen 20 jaar zijn meer dan 20.000 medewerkers ingezet voor projecten en werkzaamheden in de tuinbouw waarbij de laatste jaren en toenemende aantal medewerkers werkzaam zijn bij recycling-, productie- en logistieke ondernemingen, groothandel en retailers.  

Of u nu op zoekt ben naar heftruck- of reachtruck chauffeurs of medewerkers om goederen in te slaan, orderpicking, inpakken of verzendklaar te maken, Contrain kan u helpen met inzet van Poolse medewerkers.  

Contrain dankt haar succes, en daarmee het succes van onze klanten, aan onze lokale persoonlijke selectie & werving activiteiten aansluitend op de functie-eisen van de opdrachtgever en de kennis en vaardigheden van de kandidaat.  Hiermee kunnen we, nu en in de toekomst, voldoen aan de stijgende vraag naar gekwalificeerde Poolse medewerkers.

Onze uitgangspunten 
  • Gelijke betaling voor gelijkwaardige werkzaamheden
  • Permanente ondersteuning in Nederland voor onze werknemers 
  • Huisvesting en woon-werkverkeer worden door Contrain gefaciliteerd 
  • Vaste contactpersoon voor u als opdrachtgever voor personeelsplanning en operationele zaken  

Bent u op zoek naar tijdelijke werknemers voor seizoenswerk of openstaande vacatures?
Of uitbesteding van werk via contracting?    

Wilt u meer weten over onze diensten? Kijk op www.contrain.nl.
Bellen kan natuurlijk ook naar Hans Leenhouts, Sales manager Nederland, + 31 (0)6 4153 1351

Bezoek  onze stand 02.B079 en we bespreken graag met u de mogelijkheden om ook uw (tijdelijke) ondercapaciteit op te lossen en uw groeiambities te ondersteunen.

Contact

ul. Towarowa 35
61-896
Poznan Polen
+31 6 4153 1351
LinkedIn

Whitepapers

Links

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners