Intercel Energie B.V.
Stand: 04.C121

Intercel is specialist op het gebied van AGM, GEL, NiCd en lithium accu’s. Daarnaast bieden wij accupacks, batterijen, acculaders, accutesters, DC voedingen en omvormers direct uit ons voorraadmagazijn leverbaar. Ook bieden wij alle bedenkbare accessoires om de accu heen, zodat u bij één betrouwbare leverancier aan het juiste adres bent. Voor elk denkbare toepassing kan Intercel u de juiste accu of batterij leveren!

Op de Logistica 2019 presenteert Intercel twee Lithium accuseries van Cellpower die bij uitstek geschikt zijn voor toepassing in AGV's en intern transport: De Cellpower CLN accuserie en de modulaire Cellpower CLPL accuserie.

De Cellpower CLN Lithium NMC serie maakt Lithium bereikbaar. Deze accu's hebben dezelfde voordelen en krachtige prestaties als Lithium-IJzer accu's, maar zijn veel voordeliger. Dankzij de Lithiumtechnologie weten CLN accu's tot wel 3 keer meer cycli te halen dan vergelijkbaar presterende AGM accumodellen en zijn ze beter bestand tegen korte tussenladingen. De krachtige en betrouwbare kwaliteiten worden nog eens onderstreept door UN38.3 en IEC62133:2017 certificeringen, welke door onderzoeksinstituut Dekra zijn afgegeven.

De Cellpower CLPL Lithium-IJzer Professional line biedt unieke modulair opgebouwde accu's. Dat zorgt voor ongekende mogelijkheden bij het samenstellen van een passend accupakket dat perfect aansluit op de energiebehoefte. Cellpower CLPL accu's behoren tot de absolute top als het gaat om prestaties en langdurige betrouwbaarheid.
Dankzij de Lithiumtechnologie weten CLN accu’s


tot wel 3 keer meer cycli te halen dan vergelijkbaar


presterende AGM accumodellen en zijn ze beter


bestand tegen korte tussenladingen. Dat alles
terwijl ze ruim de helft compacter en lichter zijn. De
Cellpower CLN serie is in staat krachtige cyclische


prestaties te leveren over langere periodes zonder


noemenswaardig capaciteitsverlies.
Contact

Waarderveldweg 3
2031 BK
Haarlem Nederland
023-5149900
LinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Cellpower CLPL modulaire LiFePO4 Lithium accupaketten

De Cellpower CLPL (Professional Line) is een modulaire Lithium-IJzer serie. Accu’s uit de CLPL serie worden altijd op maat geconfigureerd voor de toepassing waarvoor ze worden ingezet. Daardoor zijn accu en applicatie altijd perfect op elkaar afgestemd.

De CLPL serie maakt gebruik van Lithium-IJzer technologie (LiFePO4). Dat heeft als voordelen dat CLPL accu’s extreem veel cycli aankunnen, licht zijn van gewicht en compact zijn in afmetingen. Op cyclisch gebied horen CLPL accu’s bij de absolute top als het gaat om prestaties en langdurige betrouwbaarheid. CLPL accu’s leveren ongekende prestaties.

De krachtige prestaties en goede bestendigheid tegen tussenladingen maakt de Cellpower CLPL serie zeer geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld AGV's. Dankzij de modulaire opbouw is er altijd een geschikt CLPL accupakket samen te stellen.

Energiesystemen op maat

Het best passende energiesysteem is meer dan slechts een verzameling van onderdelen. Om er zeker van te zijn dat het systeem optimaal presteert zodra het wordt aangesproken, dienen alle componenten naadloos op elkaar te zijn afgestemd. Het beste energiesysteem is daarom een kwestie van maatwerk.

De specialisten van Intercel Energy Solutions hebben veel kennis en ervaring met het samenstellen en assembleren van energiesystemen die perfect zijn afgestemd op uw toepassing.

Een energiesysteem is zo betrouwbaar als de zwakste schakel in het geheel. Daarom maakt Intercel uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten van gerenommeerde merken zoals Cellpower, pbq, TBS electronics, Adelsystem en Victron. Deze worden zo op elkaar afgestemd, desnoods geprogrammeerd, dat het gehele systeem optimaal presteert. Zo is de eindgebruiker zeker van een kwalitatief hoogwaardig energiesysteem dan lange tijd blijft presteren.

Cellpower CLN Lithium NMC accuserie

De Cellpower CLN Lithium NMC serie maakt Lithium bereikbaar. Dezelfde kenmerken als Lithium-IJzer accu’s, maar dan veel voordeliger.

Dankzij de Lithiumtechnologie weten CLN accu’s tot wel 3 keer meer cycli te halen dan vergelijkbaar presterende AGM accumodellen en zijn ze beter bestand tegen korte tussenladingen. Dat alles terwijl ze ruim de helft compacter en lichter zijn. De Cellpower CLN serie is in staat krachtige cyclische prestaties te leveren over langere periodes zonder noemenswaardig capaciteitsverlies.

De Cellpower CLN serie is uitvoerig getest onder de meest uitdagende omstandigheden om maximale prestaties te garanderen. Dankzij de hoge temperatuurbestendigheid en degelijke behuizing kunt u er zeker van zijn dat een CLN accu gewoon blijft presteren, waar andere accu’s allang zouden zijn opgehouden.

Links

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners