Salesbridges B.V.
Stand: 03.C147
SalesBridges BV: uw industriële partner

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw industriële aankopen en projecten? Zoek niet verder, SalesBridges is de oplossing.

SalesBridges heeft bewezen een betrouwbare partner te zijn voor kosteneffectieve en slimme producten. Wij onderscheiden ons door fabrieksprijzen, uitstekende kwaliteit, snelle levering en onze persoonlijke aanpak. Wij zijn toegewijd aan superieure service en aandacht voor details met hoogwaardig kwaliteitswerk.

SalesBridges BV maakt deel uit van een industriële groep die gespecialiseerd is in de productie van gelaste metalen onderdelen. Dankzij de grote productieschaal (5 metaalfabrieken) en jarenlange ervaring (+20 jaar) kunnen we de meest complexe en/of eenvoudige op maat gemaakte projecten vervullen.

SalesBridges zal u door alle fasen van uw maatwerk project begeleiden, vanaf het moment van ontvangst van uw offerteaanvraag tot aan de levering van het eindproduct. Voor elk project wordt een ontwerpteam en een engineeringteam toegewezen, om u de beste technische en economische oplossingen te offreren.

Ons grootschalige leveringsprogramma van standaard producten bestaat uit diverse industriële hulpmiddelen, magazijn uitrusting, interne transport- en materiaalbehandeling, unieke en slimme producten voor alle industrieën (fabrieken, magazijnen, bouw, landbouw ...) voor de meest concurrerende prijzen: Containers, Kooicontainers, Rolcontainer, Kiepbakken, Stellingen, Trollies, Dollies, Bekistingssystemen, Hekken ... en nog veel meer.

De +500 gediversifieerde machines en +4000 werknemers maken ons productieproces zeer lean, met Europese kwaliteit en een snelle doorlooptijd.

Meer weten? Kom langs op onze stand C147 in Hal 3.

Contact

Jadeln 115
2132 XZ
Hoofddorp Nederland
+31 6 52883848
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Links

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners