Hoza Logistic solutions
Stand: 03.C056

Hoza ontwikkelt en produceert al meer dan 80 jaar rolcontainers, roll-ins, dollies en andere logistieke oplossingen voor de interne en externe logistiek. De ontwikkeling van deze rolcontainers is zowel op eigen initiatief als op verzoek van relaties gedaan. Door te focussen op het gehele logistieke proces kunnen wij een oplossing bieden die het meest winstgevend is voor uw bedrijf. Met behulp van ons moderne machinepark in Scheemda zijn wij in staat om een hoogwaardig product te vervaardigen.

Onze rolcontainers worden op onze productielocatie in Scheemda (Groningen) vervaardigd, hier is tevens het hoofdkantoor van Hoza gevestigd. Ons team bestaat uit circa 80 uiterst ervaren en gemotiveerde medewerkers. Zij beschikken over zeer moderne hulpmiddelen, zoals een 3D en 2D CAD systeem, een robotstraat voor de lasprocessen, een buizenlaser en een platenlasersnijmachine.

Hoza beschikt over een grote verscheidenheid aan klanten, zowel in Nederland als in de rest van Europa. Dit heeft er voor gezorgd, dat wij een uitgebreide kennis hebben van verschillende soorten rolcontainers en dollies en de bijbehorende gebruikseisen en toepassingen. Wij produceren zowel klantspecifieke maatproducten als een standaard assortiment rolcontainers.

Wij besteden aandacht aan:

  • Ergonomie
  • Geluidsreductie
  • Gewichtsbesparing
  • Kwalitatief hoogstaand product
  • Duurzaam productieproces
  • Betrouwbare levering
  • Alternatieve materialen

Contact

Haven Noordzijde 18
9679 TC
Scheemda Nederland
+31 0597 593131
LinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Europack

De Europack: een modulaire oplossing voor iedereen!

Bij Hoza zijn we altijd op zoek naar nieuwe logistieke oplossingen. Deze hoeven niet ingewikkeld te zijn: onze ontwerpfilosofie is dat de eenvoudigste oplossing vaak de beste is. Tegelijkertijd is die ook vaak het ingewikkeldst om te bedenken en te realiseren.

Hoza heeft de Europack® ontworpen omdat de markt op zoek is naar een standaard modulair product op basis van een Europallet formaat die als alternatief kan worden gebruikt voor de complexe pakketcontainer en die breed inzetbaar is in diverse branches.

De “Europack®” is een container die samengesteld kan worden naar uw eigen logistieke behoeftes, zowel op het gebied van ergonomie, efficiëncy en ruimtebesparing. Deze nestbare rolcontainer op Europallet formaat is voorzien van 3 gelaste stalen wanden en een maasgrootte van 100x100 mm. Daarnaast is de container standaard voorzien een opklapbare bodem van watervast betonplex en desgewenst is hij opneembaar met een heftruck aan de korte zijde.

Modulair
De Europack® heeft dus een L- nesting om ruimte te besparen en een hoog draagvermogen. Vooral in de Post & Pakket en in de automotive branche zal dit een essentieel product worden, waar we nog verder in zullen doorontwikkelen.

Links

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners