Heembouw Holding B.V.
Stand: 02.C026
Heembouw creërt plekken waar mensen willen zijn. Dat is onze drijfveer. Plekken waar mensen graag werken en ondernemen, en waar ze hun ambities kunnen waarmaken. Om de wensen van onze klanten zo optimaal mogelijk in te kunnen vullen, is onze organisatie ingericht naar klantgroepen. Focus op klantgroepen zorgt ervoor dat we onze klanten goed begrijpen en hen de beste oplossing kunnen bieden voor hun huisvestingsvraagstukken. Dit doen wij vanuit verschillende locaties, verspreid over de regio Groot Randstad en Midden- en Zuid-West Nederland. Ons architectenbureau Heembouw Architecten hoort ook tot de Heembouw Groep, en ondersteunt de organisatie op het gebied van architectuur. Als één van de koplopers in Nederland op het gebied van BIM, werkt Heembouw Architecten al haar projecten in BIM uit.
Met 280 medewerkers, een omzet van € 205 miljoen en een solvabiliteit van ruim 40% is Heembouw een in alle opzichten gezonde onderneming, met de ambitie een duurzame groei te blijven realiseren.
Sinds 2004 is Heembouw bezig met Lean Bouwen volgens Heembouw, gebaseerd op de Lean-filosofie. Deze aanpak is verankerd in ons bedrijfsproces. Hierbij gaat het om het creëren van waarde voor de klant en het vermijden van verspilling door continu bezig te zijn met verbeteren. Met als bewezen resultaten o.a. : 98% tijdig opgeleverd, gemiddeld 30% kortere bouwtijd en 40% minder opleverpunten.

Contact

De Lasso-Zuid 22
2371 EW
Roelofarendsveen Nederland
+31 71 3320050
LinkedIn

Whitepapers

Links

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners