Interroll Fördertechnik GmbH
Stand: 03.B045
De Interroll Group is de toonaangevende aanbieder voor oplossingen op het gebied van materiaalstromen. De onderneming werd in 1959 opgericht en staat sinds 1997 genoteerd aan de Zwitserse beurs SIX Swiss Exchange. Interroll voorziet systeemintegrators en fabrikanten met een uitgebreid assortiment aan platformgebaseerde producten en diensten in de volgende categorieën: "Rollen" (rollenbanen), "aandrijvingen" (motoren en aandrijvingen voor transportsystemen), "transportbanden & sorteerders" en "pallet & dozenafhandeling" (systemen voor doorstroomopslag). Oplossingen van Interroll worden toegepast in expres- en postdiensten, in e-commerce, op luchthavens, in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, in de mode- en automobielsector en in vele andere industrieën. De onderneming is actief voor merken als Amazon, Bosch, Coca-Cola, DHL, Nestlé, Procter & Gamble, Siemens, Walmart en Zalando. Het hoofdkantoor van Interroll is gevestigd in Zwitserland en bezit een wereldwijd netwerk van 32 ondernemingen met een omzet van ca. 559,9 miljoen CHF. De onderneming telt 2.300 medewerkers (2018).

Contact

Höferhof 16
42929
Wermelskirchen Duitsland
0049-2193-230
LinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Modular Pallet Platform (NEW)

Het nieuwe modulaire pallettransportplatform - MPP

Interroll biedt nu een volledig geïntegreerde, robuuste, ruimtebesparende en energiebesparende oplossing voor de hoge verwerkingscapaciteit van pallets. We noemen dit MPP.

Rollen- of kettingbaanmodules
Speciale conveyors zoals liften, controlestations en meer 
Volledig modulair platform zorgt voor eenvoudig ontwerp en configuratie
Stapelaar en transferwagen voor soepele integratie met Interroll Pallet Flow

Interroll DC Platform (NEW)

NIEUW! INTERROLL DC PLATFORM

Alles uit één hand: dit perfect op elkaar afgestemde scala aan controls, motorrollen en voedingen biedt een unieke keuze aan conveyor oplossingen - van autonome conveyors tot op maat gemaakte hoogwaardige systemen, die kunnen worden geïntegreerd in de Industry 4.0-toepassingen.

Interroll Spiral Lift (NEW)

De Interroll spiraallift vervoert dozen, containers en goederen in allerlei vormen en maten voor een verscheidenheid aan industrieën. 

De spiraallift is beschikbaar in stappen van 45 °, is extreem stil tijdens gebruik en heeft een kleine voetafdruk, waardoor een optimaal gebruik van de ruimte mogelijk is. 

De overlappende lamellen bieden extra veiligheid. Het beproefde ontwerp met rollende wrijving en rubberen kogellagers zorgt voor minder wrijving, wat kan leiden tot aanzienlijke energiebesparingen. 

Dankzij de zelfspannende kettingaandrijving is de nieuwe Spiral Lift extreem onderhoudsarm. Toegang tot het kettingmechanisme is zeer eenvoudig, zodat eventuele downtime tot een minimum kan worden beperkt.

Links

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners