TAWI B.V.
Stand: 04.B089
TAWI biedt al meer dan 90 jaar complete ergonomische hefsystemen voor veiliger tillen.

Onze producten worden in Kungsbacka, Zweden ontworpen en vervaardigd. Zij worden doordochterondernemingen in Groot-Brittannië, Verenigde Staten, Denemarken, Duitsland,Nederland en distributeurs in meer dan 50 landen verkocht.

Met onze systemen bieden wij complete oplossingen ongeacht het gewicht, de vorm of afmeting. Of u nu veel of weinig ruimte heeft, TAWI vindt altijd een passende oplossing voor u! 
TAWI heeft een brede ervaring in hefsystemen en daarom kunnen wij diverse hoogwaardige kwaliteitsproducten bieden tegen zeer concurrerende prijzen.

Gebruik onze jarenlange ervaring om te zien wat de beste toepassing in uw bedrijf met uw producten zal zijn. Wij begrijpen de wensen van onze klanten en ontwerpen producten om eventuele problemen snel, eenvoudig en veilig op te lossen.
Graag informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden van de TAWI systemen.

TAWI leidt, anderen volgen.

Contact

Houtse Parallelweg 34 35
5706 AB
Helmond Nederland
0492-523705
LinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

VacuEasylift vacuümhefsysteem

De VacuEasylift is een vacuümhefsysteem dat bijna elk product moeiteloos kan tillen en welke handmatig tilwerk overbodig maakt. 

De uitermate soepele en snelle werking wordt bereikt doordat we gebruik maken van één hendel voor het tillen, laten zakken en loslaten van de last. Wij gebruiken hetzelfde vacuüm voor het vasthouden en tillen. 

De VacuEasylift is gebaseerd op een uniek concept en is ontwikkeld tot een veelzijdig en ergonomisch systeem voor eenvoudiger, veiliger en effectiever tillen.

Protema elektrische hefwagen

Protema elektrische hefwagens maken het tillen en verplaatsen van goederen gemakkelijk in elke industrie.

De Protema is leverbaar in diverse basismodellen met een brede keuze aan accessoires en hulpstukken. Zowel de hefwagens als de hulpstukken kunnen geheel naar wens van de klant op maat worden gemaakt. 

Protema hefwagens zijn vervaardigd met de klemtoon op functionaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. De hefwagens hebben een laag eigen gewicht en vereisen weinig onderhoud, ze zijn voorzien van onderhoudsvrije accu’s en hebben een ingebouwde lader.

VacuCobra vacuümhefsysteem

De VacuCobra is speciaal ontworpen voor het snel tillen van lasten met verschillende afmetingen en vormen met een maximaal gewicht van 50 kg. 

Met de opties van een rotor en hoekadapter garanderen we een volledige bewegingsvrijheid bij het vastgrijpen van de last. De snel-loslaat-functie zorgt ervoor dat er geen tijd verloren gaat bij het vrijgeven van de last. 

De vingertopbediening kan binnen enkele seconden worden verplaatst van de rechter- naar de linkerzijde. De zuigvoet kan de lasten veilig van zowel de bovenkant als de zijkant vastpakken.

ViperHoist elektrische takel

De ViperHoist is ergonomisch en voorziet in het eenvoudig, veilig en flexibel hendelen van allerlei soorten lasten.

Ideaal voor toepassingen waarbij op het ene moment hoge snelheid vereist wordt en op andere momenten gecontroleerd en met hoge precisie getild moet worden.

De ViperHoist is ontwikkeld vanuit de gedachte van de klant. Met onze op maat gemaakte hulpstukken is een operator in staat tot het hendelen van een grote variëteit van toepassingen. 
Met behulp van een snelwisselsysteem kunnen de diverse hulpstukken snel en makkelijk worden gewisseld in dezelfde takel.

TAWIGrip vacuümgrijper

TAWIGrip vacuümgrijpers voor het tillen, kantelen en roteren van plaatmateriaal, glas en ruiten. 

Onze TAWIGrip is zeer eenvoudig te integreren in de dagelijkse werkzaamheden en kan transportoplossingen bieden die het energieverbruik verlagen en responstijden verhogen. 

Het ontwerp van het hefsysteem is compact, licht van gewicht en is eenvoudig aan te passen aan diverse toepassingen en situaties. 

TAWIGrip pneumatische en elektrische vacuümgrijpers zijn betrouwbaar, veilig en flexibel. Desgewenst is de TAWIGrip leverbaar met accu’s.

Lyftman kraanbaansystemen

Lyftman LR-Systemen zijn leverbaar in stalen- of lichtgewicht aluminium rails. 

Wij leveren o.a. wand- en kolomzwenkkranen, monorails, bochten en kraanbaansystemen in diverse uitvoeringen. 

Onze systemen zijn geschikt voor bevestiging aan plafond, wand of kolom. 
Desgewenst leveren we oplossingen voor ruimtes met lage inbouwhoogtes of vrijstaande portaalconstructies.

TAWI EasyGrip

Gebruik de EasyGrip voor het grijpen en tillen van diverse lasten van diverse afmetingen. 

De EasyGrip kan zowel op de TAWI ViperHoist elektrische takel als op onze diverse vacuümhefsysteem gemonteerd worden. 

De EasyGrip is makkelijk in gebruik; u plaatst de tool in de juiste positie op de last. Zodra u start met het tillen van de last, grijpt de tool deze automatisch vast. 

EasyGrip, een flexibele oplossing voor het tillen van uw producten.

VacuEasylift vacuümhefsysteem

Het tillen van zakken is een veel voorkomend onderdeel van veel productieprocessen in de levensmiddelen- en kunststofindustrie. 
Handmatig tillen kan extreem zwaar zijn en onze VacuEasylift voor plastic en papieren zakken wordt zeer vaak gebruikt om dat type handmatig werk te vermijden.

Onze zuigvoeten zijn ontworpen voor alle soorten zakken. Er wordt een rubberen slab aan de zuigvoet bevestigd om eventuele lekkage te compenseren als het verpakkingsmateriaal zeer poreus is. 


Protema elektrische hefwagen

Protema elektrische hefwagens kunnen goederen eenvoudig vanuit een verticale en horizontale positie tillen, draaien, roteren,kantelen en verplaatsen.
Het tillen van lastige en zware goederen zoals grote rollen is eenvoudig met de Protema hefwagen.

De hefwagen vermindert overbelasting van ruggen, knieën en schouders en creëert tegelijkertijd een veiligere en doeltreffende manier voor het hendelen van rollen.

Protema elektrische hefwagen

Een protema hefwagen met EasySqueeze tool is ideaal voor het tillen, kantelen en draaien van vaten in verschillende afmetingen.

Er zijn verschillende grijpers met foampads leverbaar en allen bieden een goede grip op de meeste materialen. Ons EasySqueeze model kan uitgevoerd worden met vaste of roterende armen. 

De EasySqueeze kan voorzien worden van een elektrische kantelfunctie, bijv. voor het legen van vaten op een bepaalde hoogte.

Links

Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Mediapartners