Schiphorst Transport- & Opslagtechniek B.V.
Stand: 02.E030
Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V. is een autoriteit op het gebied van logistieke oplossingen in kunststof. Onze klanten vertrouwen al 60 jaar op ons brede en kwalitatieve assortiment kunststof bakken, trays, pallets en palletboxen. Dit assortiment is voor een groot deel door onze eigen R&D ontwikkeld en in onze fabriek is geproduceerd. Dichter bij de bron kopen kan dus niet. Ons machinepark is modern uitgerust volgens de laatste stand der techniek met een hoge automatiseringsgraad. Onze producten vinden zowel hun weg binnen de food als non-food industrie. U heeft de beschikking over ruim 20.000 m² voor u geselecteerde voorraden. Ons team van productspecialisten staat klaar om u van advies te voorzien bij de keuze van het juiste product voor uw toepassing!

Logistica 2019
Bezoek ons op Logistica 2019 om specifiek kennis te maken met onze oplossingen voor geautomatiseerde systemen. Denk hierbij aan kunststof bakken, trays en pallets die special zijn ontwikkeld voor de intralogistiek. Bekijk praktijkvoorbeelden, maak kennis met onze productspecialisten en laat u informeren over onze meest recente innovaties.

Contact

Solingenstraat 41
7421 ZP
Deventer Nederland
0570-622944
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

Basicline kunststof stapelbakken

De Basicline stapelbakkenserie van Schiphorst is een zeer complete serie kunststof bakken, uitgevoerd in euronorm afmetingen. De stapelbakken zijn zeer breed inzetbaar; van opslagmiddel in de voorraadkast tot transportmiddel in geautomatiseerde magazijnen.

De Basicline serie is verkrijgbaar in de basisafmetingen 200x150 mm, 300x200 mm, 400x300 mm, 600x400 mm en 800x600 mm. De duurzame en slagvaste stapelbakken zijn van Europese topkwaliteit en beschikbaar in de meest denkbare uitvoeringen:

- met dichte wanden en bodem, open handgrepen
- met dichte wanden en bodem, dichte handgrepen
- met geperforeerde wanden en bodem
- als dekselbak
- als koffer met één handgreep aan de voorzijde
- als koffer met twee handgrepen aan de zijkanten
- met open uitpakopening
- met afsluitbare uitpakopening

De uitgebreide range accessoires maakt de serie compleet:
- oplegdeksel in grijs en transparant
- scharnierende deksels in grijs en transparant
- inzetbakken voor twee, vier, zes en acht vaksverdeling
- vijf verschillende afmetingen vakverdelers voor flessen en glazen
- verzegeling
- verrijdbaar onderstel

Kenmerken
Basicline stapelbakken hebben een glad afgewerkt design, waardoor ze hygiënisch in gebruik zijn en makkelijk kunnen worden gereinigd. De bakken zijn gemaakt van levensmiddelengeschikt pp en bestemd om met levensmiddelen in aanraking te komen. Unieke hoekribstructuren maken de bakken vormvast en stevig. De bakken zijn naar gelang de toepassing verkrijgbaar met verschillende bodemtypen, denk hierbij aan speciale bodems die geschikt zijn voor rollenbanen en daarbij bijdragen aan een geluidsarme werkomgeving.

Advies op maat
Schiphorst is reeds 60 jaar actief als leverancier van kunststof bakken. Wij bieden een kunststof ladingdrager voor elke toepassing. Wanneer ons standaard assortiment niet toereikend is, staat ons R&D-team klaar om in samenwerking met u een nieuwe oplossing te ontwikkelen. Meer weten? Kom vrijblijvend kennis maken!

Silverline kunststof stapelbakken

Silverline euronorm stapelbakken van Schiphorst zijn zeer sterk en bij uitstek geschikt voor gebruik in geautomatiseerde magazijnsystemen.

Voordelen van de Silverline serie

– Versterkende ribstructuren:
Een unieke ribconstructie maakt van de Silverline een zeer sterke bak. Dit biedt niet alleen een hoog draagvermogen, maar uit zich ook in de duurzaamheid van de bak. De bakken zijn zeer vormvast en gaan jarenlang mee.

– Euronorm afmetingen:
De bakken hebben euronorm afmetingen, waardoor ze goed handelen zijn in logistieke omgevingen. De range is zeer uitgebreid, de bakken zijn verkrijgbaar in maar liefst vier verschillende basisafmetingen: 300×200 mm, 400×300 mm, 600×400 mm en 800×600 mm.

– Identificatie:
De Silverline bak is standaard leverbaar in drie verschillende kleuren, waardoor het mogelijk is om de inhoud te sorteren op kleur. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de bak in uw eigen huisstijlkleur te laten produceren en te voorzien van uw eigen logo.

– Geïntegreerde etikethouders:
Dankzij geïntegreerde etikethouders op twee zijden van de bak, zowel een lange als op een korte zijde, kunt u eenvoudig etiketten in de bak steken zodat de bak verschoond blijft van stickerresten. Dit staat representatief en bovendien bespaart u op reinigingskosten.

– Geschikt voor geautomatiseerde intralogistiek:
Silverline bakken zijn dusdanig ontworpen dat ze perfect toepasbaar zijn in geautomatiseerde magazijnen met shuttlesystemen. Dat in combinatie met de hoge vormvast en hoge belastbaarheid, maakt de Silverline serie zeer populair bij integrators.

– Diverse bodemmogelijkheden:
Wij hebben voor deze bakkenserie zeven verschillende bodems ontwikkeld. Zo zijn er onder meer bodems die het draagvermogen verhogen, bodems die geluidarm zijn op rollenbanen en bodems die geschikt zijn voor transportbanden.

Opties voor Silverline stapelbakken
De Silverline bak kent diverse opties waarmee de bak voor meer toepassingen inzetbaar is. Zo zijn er drie verschillende typen deksels verkrijgbaar; een oplegdeksel, een scharnierend deksel en een krokodildeksel. De bakken zijn verkrijgbaar met zowel dichte- als open handgrepen. Ook kan de bak worden voorzien van één of twee koffergrepen, zodat deze als kunststof koffer kan functioneren. Een serie inzetbakken in vier verschillende afmetingen maakt de Silverline serie compleet. Voor gebruik in (geautomatiseerde) magazijnen kunnen de bakken worden voorzien van verdeelschotten, om zo meer opslagunits per magazijnoppervlak te creëren.

Advies op maat
Schiphorst is reeds 60 jaar actief als leverancier van kunststof bakken. Wij bieden een kunststof ladingdrager voor elke toepassing. Wanneer ons standaard assortiment niet toereikend is, staat ons R&D-team klaar om in samenwerking met u een nieuwe oplossing te ontwikkelen. Meer weten? Kom vrijblijvend kennis maken!

Bekijk de serie op onze website: https://www.schiphorstbv.nl/opslag-en-transportmiddelen/silverline-serie/

Projectoplossingen

Maatwerk in grote en kleine vormen

Kunststof bakken, trays en pallets worden geproduceerd door middel van het spuitgietproces. Dat biedt de mogelijkheid om complexe vormen te produceren. In de loop der jaren hebben wij voor diverse toepassingen uiteenlopende kunststof ladingdragers ontwikkeld. Dat heeft geleid tot een uitgebreid en doordacht assortiment dat u kunt raadplegen in onze online catalogus (https://www.schiphorstbv.nl/opslag-en-transportmiddelen/).

Ondanks ons brede en diepe aanbod aan kunststof ladingdragers kan het zijn dat uw logistieke oplossing hier niet bij zit. Wanneer zich dat voordoet kunnen we u van dienst zijn met een stukje maatwerk.

Zo kunnen wij in nauwe samenwerking met u een compleet nieuwe ladingdrager te ontwikkelen. Of wellicht zit de oplossing in een (kleine) aanpassing aan een bestaande ladingdrager. Leg ons uw vraagstuk voor, dan gaan wij de uitdaging aan! Jarenlange ervaring, goede referenties en een R&D afdeling die beschikt over de modernste middelen staan garant voor succes.

Kunststof trays

Handelen van kartonnen verpakkingen in geautomatiseerde magazijnen

Kunststof trays worden gebruikt in geautomatiseerde magazijnen voor het verplaatsen van verpakkingen van afmetingen. Denk hierbij aan kartonnen dozen en kunststof bakken, vaak van verschillende afmetingen terwijl ze zich door één magazijn bewegen.

Kunststof trays vereenvoudigen de intralogistiek door één universele bodem te vormen voor al deze verschillende verpakkingen. Een tray beweegt zich soepel over rollenbanen en transportbanden, is geschikt voor telescooptechnieken en kan zich veelal geluidsarm verplaatsen.

Advies op maat
Schiphorst is reeds 60 jaar actief als leverancier van kunststof bakken. Wij bieden een kunststof ladingdrager voor elke toepassing. Wanneer ons standaard assortiment niet toereikend is, staat ons R&D-team klaar om in samenwerking met u een nieuwe oplossing te ontwikkelen. Meer weten? Kom vrijblijvend kennis maken!

Clever Fresh Box klapkratten

De klapkratten van de Clever-Fresh-Box serie zijn speciaal ontwikkeld voor het transporteren en opslaan van vers voedsel, en voldoen aan alle actuele vereisten voor transport in de food-sector. De unieke, gladde binnenwandstructuur van de klapkratten voorkomt productschade tijdens het transport. Eenmaal geleegd en ingeklapt wordt het volume van de kratten tot 84% verminderd. Dit resulteert in een flinke ruimte- en kostenbesparing bij leeg transport en opslag. Speciale sleufperforatie in de wanden en bodem van de klapkratten zorgt voor de juiste ventilatie voor het versbehoud van het voedsel.

Voordelen van de Clever Fresh Box
- Maximale volumereductie bij leeg transport en opslag dankzij lage inklaphoogte (1:6)
- Unieke hoek- en bodemconstructie voor een hoog draagvermogen en stabiele stapeling
- Vervaardigd van nieuw pp, gegarandeerd levensmiddelengeschikt conform EU Verord. Nr. 10/2011
- Gepatenteerd ‘Easy Lift Lock Systeem’ voor een gezekerde sluiting van uitgeklapte kratten
- Voorzien van geïntegreerde etikethouders voor individuele identificatie
- Eenvoudig te reinigen; pp is bestand tegen diverse chemische oplossingen en bacteriegroei
- Milieuvriendelijk; pp is 100% recyclebaar

Afmetingen

De Clever Fresh Box is standaard leverbaar in de volgende euronorm afmetingen:
400 x 300 x 160 mm
600 x 400 x 120 mm
600 x 400 x 175 mm
600 x 400 x 230 mm

Laat u overtuigen
Wilt u weten hoe de Clever Fresh Box functioneert binnen uw logistieke omgeving? Vraag een demokrat aan en probeer het uit!
Links

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners