Rebo Systems® (Rebo B.V.)
Stand: 02.C036
Rebo B.V. Sign & Label systems is een familiebedrijf en in 35 jaar uitgegroeid tot de specialist in industriële identificatie en belettering voor o.a. facilitair, chemie, on & offshore, veiligheid, logistiek, productie, procesinstallaties, onderhoud, machinebouw, inspectie en nog veel meer. Met 5 verkoopregio’s een serviceafdeling en online helpdesk staan we garant voor een betrouwbare en prettige samenwerking.

Sign & Label systemen
Met een Rebo Sign & Label systeem maakt u snel en professioneel hoogwaardige, duurzame labels en belettering voor zeer uiteenlopende industriële toepassingen zoals: Typeplaten, instructies, pictogrammen, keuringslabels, productetiketten, machine identificatie, veiligheidssignalisatie, leidingmerkers, barcodes, tagnummers, magazijncodering, GHS etiketten, bewegwijzering, kabelmerkers, logo’s en uw unieke label toepassingen.

Snijplotters
Als erkend leverancier van de SUMMA snijplotters verzorgen we de verkoop en onderhoud van deze professionele snij systemen en bieden wij een uitgebreid assortiment vinyl folies.

ReLINE vloermarkering
De superieure vloermarkeringsproducten van ReLINE zijn bij uitstek gemaakt voor de zware omstandigheden in productiehallen en logistieke bedrijven maar sluiten ook perfect aan bij werkplek inrichting en 5s LEAN projecten.

Piktogrammen catalogus
In onze Rebo PIKT-O-NORM catalogus vindt u het complete assortiment kant en klare borden en stickers voor al uw veiligheidssignalisatie en industriële aanduidingen.

Contact

Beckeringhstraat 21
3762 EV
Soest Nederland
+31 35 6016941
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

SMS-R1® | Meerkleuren printer voor stickers in elke gewenste vorm

Ontdek het resultaat van jarenlange label-ervaring en de wens om een professioneel & efficiënt systeem op de markt te brengen.
De SMS-R1 is een meerkleuren printer die uw stickers haarscherp afdrukt en daarna in elke gewenste vorm snijdt met de ingebouwde plotter.
Tapes en printlinten zijn snel te installeren en de printer is eenvoudig te bedienen via het ingebouwde touchscreen.

De SMS-R1 bevat een aantal unieke functies die speciaal zijn ontwikkeld om het gebruik van de printer zo gemakkelijk mogelijk te houden, fouten te voorkomen, tijd te besparen en kosten te verminderen.

Enkele voorbeelden van deze functies:

Intuïtief touchscreen
Met het ingebouwde touchscreen regelt u diverse instellingen zoals de mesdruk en het IP-adres. Ook geeft het scherm u duidelijke instructies wanneer bijvoorbeeld een kleur lint geladen moet worden of wanneer er niet genoeg materiaal is voor uw printopdracht.

Ribbon Saving
Bespaar tot wel 99% op uw printlint verbruik. Het printlint draait namelijk niet continu mee en wordt alleen gebruikt wanneer er een element wordt afgedrukt.

Auto-Feed™
De printer laadt automatisch uw tapes op de juiste manier en voert dit door tot het beginpunt. Geen gedoe.

Stof-vrij printproces
Geen materiaal verlaat de binnenkant van de machine totdat de print- & plot-opdracht volledig is afgerond. Het gesloten ontwerp garandeert zodoende een stof- en vuilvrij printresultaat!

Bezoek voor meer informatie: www.sms-r1.com

Links

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners