Reesink Logistic Solutions
Stand: 03.D024

Uw warehouse klaar voor de toekomst!

Heeft u voldoende ruimte om te groeien?

De behoefte aan modernisering of verdere automatisering van uw magazijn kan zich op elk moment voordoen. Is uw huidige capaciteit voldoende bij een groeiende business? Moet u steeds efficiënter omgaan met beschikbare ruimte en tijd? Of heeft u een tekort aan logistieke vakmensen die uw warehouse draaiende moeten houden? Het vernieuwen of automatiseren van uw magazijn biedt uitkomst.

Wij bieden de oplossing die bij u past

Reesink Logistic Solutions helpt uw warehouse toekomst bestendig te maken door deze opnieuw in te richten, uit te breiden of te automatiseren. Van het analyseren van huidige warehouse data tot aan de realisatie van een geheel nieuw warehouse. Wij zorgen voor een totaaloplossing die het best past bij uw situatie.

- Lalesse magazijnkranen
- AutoStore
- Miniloads
- Shuttle systemen
- Transportsystemen
- Stellingen  (oa. pallet- en kleingoed- en verrijdbare stellingen)
- Software

Contact

Impact 50
6921 RZ
Duiven Nederland
+31 313 478600

Whitepapers

Producten en diensten

AutoStore Blackline

AutoStore verhoogt capaciteit met Black Line Serie.

Met de Black Line serie verhoogt AutoStore de pick- en opslagcapaciteit van het bekroonde AutoStore systeem. Hart van de Black Line serie is de Black Line Robot B1. De nieuwe robot neemt minder ruimte in, rust nooit om batterijen op te laden en kent hogere rijsnelheden. De robot werkt naadloos samen met de bestaande robots uit de Red Line serie en is in staat hogere bakken te behandelen.

Meer informatie? 

Lalesse cranes

Bewezen technieken afgestemd op uw warehouse

Hoe hoog is of wordt het gebouw van uw warehouse? Wat is de temperatuur in uw warehouse? De inrichting van uw warehouse en het gebruik van handling equipment is van vele factoren afhankelijk. Met Lalesse magazijnkranen biedt Reesink Logistic Solutions een betrouwbare oplossing, ontworpen en geproduceerd voor uw huidige én toekomstige situatie.

Racking

De juiste stellingen voor uw warehouse

Hoe worden uw goederen opgeslagen? Wat is de hoogte van uw magazijn? De inrichting van uw warehouse is van vele factoren afhankelijk. Voor de opslag van pallets, dozen en bakken of stukgoed produceert Reesink Logistic Solutions op maat gemaakte stellingen. 

Your warehouse solution

Een totaaloplossing die past bij uw situatie

Een efficiënt draaiend warehouse is bepalend voor uw bedrijfsvoering. U wilt een warehouse dat aansluit bij de ontwikkeling van uw business. Met alle kennis van uw warehouse en de verschillende componenten in eigen beheer en productie bent u bij Reesink Logistic Solutions niet van meerdere leveranciers afhankelijk.

Links

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners