Cyklop Nederland B.V.
Stand: 04.A100
Cyklop is een toonaangevende leverancier op het gebied van ladingzekering. U vindt producten van Cyklop in alle mogelijke branches en bedrijven, op het snijvlak van waar productie stopt en logistiek begint. Het onderscheidend vermogen van Cyklop uit zich op het gebied van kennis van zaken op alle vlakken.

Cyklop staat bekend om haar kwalitatieve producten en gemotiveerde en deskundige medewerkers die geen uitdaging uit de weg gaan en samen met de klant naar de best mogelijke oplossing voor het verpakkingsvraagstuk zoeken.

Contact

Benjamin Franklinstraat 5
8013 NC
Zwolle Nederland
+31 38 4675800
LinkedIn

Whitepapers

Producten en diensten

SP 111

De SF/SP 111 omsnoeringsmachine omsnoert volledig automatisch het pakket of de pallet. Het versluiten van het pakket of de pallet gebeurt aan de bovenkant. Deze omsnoeringsmachine maakt het mogelijk om één of meerdere verticale omsnoeringen te doen met zowel PET als PP band.

Meer informatie op https://cyklop.nl/producten/omsnoeringsmachine-sf-sp-111m/

CSO 620

Een horizontale wikkelaar, ook wel horizontale ringwikkelaar genoemd, is de ideale oplossing voor het horizontaal verpakken van lange goederen zoals profielen, planken of deuren. De lading wordt stevig en beschermend verpakt waardoor verschuiving binnen de verpakking niet meer mogelijk is. De horizontale wikkelmachine is tevens te gebruiken als bundelmachine. Door het bundelen van de producten wordt de kans op schade verminderd, doordat de producten onderling niet kunnen verschuiven.

De CSO is een semi-automatische horizontale foliewikkelmachine, voor het verpakken en/of bundelen van (meestal lange) producten met wikkelfolie. Het doorvoeren van de producten gebeurt handmatig.

Meer informatie op https://cyklop.nl/producten/foliewikkelaar-cso-620/

CSA 955

De CSA is een volautomatische foliewikkelaar ter integratie in de Deze palletwikkelaar kan gemakkelijk in een bestaande of nieuwe lijn worden geïntegreerd. Het hoge voorrek percentage en het geringe onderhoud van deze foliewikkelmachine zorgen voor een besparing van de totale kosten in uw productielijn.

Meer informatie op https://www.cyklop.nl/detail/foliewikkelaar-csa-955-965/nld/172

SD 103

De CT 103 SD is een dozensluitmachine met zijtransport, welke gebruik maakt van PP of PVC tape. De machine kan eenvoudig handmatig op de benodigde hoogte- en breedte voor de verzenddoos worden ingesteld.

Meer informatie op https://www.cyklop.nl/detail/dozensluiter-ct-103-sd/nld/74

Ampag Boxer TR

De Ampag Boxer TR van Cyklop is een zeer snelle omsnoeringsmachine voor het omsnoeren met 5, 9 en 12mm PP band. De machine is onderhoudsvrij en uitermate geschikt voor intensief gebruik.

Meer informatie op https://www.cyklop.nl/detail/omsnoeringsmachine-ampag-boxer-tr/nld/48

CMT 260

De CMT 260 is het nieuwste handomsnoeringsapparaat voor normale toepassingen. Zeer eenvoudige bediening door het Touch Screen, stof en vochtbestendig ontwerp voor een lange levensduur en tot 800 omsnoeringen per acculading!

Meer informatie op https://www.cyklop.nl/detail/hand-omsnoeringsapparaat-cmt-260/nld/297

Lapomatic

De Cyklop Lapomatic papierplakband dispenser is ontworpen voor continu gebruik. Daarnaast is de Lapomatic bijzonder betrouwbaar, geluidsarm en gebruiksvriendelijk. Dit is te danken aan de robuuste behuizing en metalen zijplaten. De corrosie gevoelige delen zijn gepolijst of verzinkt. Hierdoor blijft de Lapomatic roestvrij.

Meer informatie op https://www.cyklop.nl/detail/papierplakband-dispenser-lapomatic/nld/73

CM100

De Cyklop CM 100 is het ideale hulpmiddel voor het markeren en coderen van uw producten of verpakkingen. De compacte thermische inkjet printer kan moeiteloos op verschillende plaatsen binnen het verpakkingsproces geïntegreerd worden en print op alle poreuze en niet poreuze oppervlakten.

Meer informatie op https://www.cyklop.nl/detail/codeersysteem-cm100/nld/180

CM 300

De CM 300 is een thermische Inkjet printer gebaseerd op de bewezen HP technologie. De printer is zeer solide. Hierdoor kan de CM 300 moeiteloos in iedere industriële omgeving geïnstalleerd kan worden.

Met behulp van de eigen software en de intuïtieve gebruikersinterface biedt de printer de mogelijkheid om uw eindverpakking snel en efficiënt te coderen.

Bedrijfsinformatie zoals barcodes, logo's en productiedatum kunnen gemakkelijk en snel worden gedrukt in een uitstekende printresolutie.

Meer informatie op https://www.cyklop.nl/detail/coderingssysteem-cm-300/nld/189

CST 212 Low base

De foliewikkelaar is uitgerust met een eenvoudig voorrek systeem met een elektromagnetische rem (maximale rekpercentage 250%).Het is mogelijk om gedurende het wikkelproces handmatig de spanning op de folie te regelen. De machine is gemakkelijk te bedienen, dankzij de duidelijke en eenvoudige knopfuncties. Het vervangen van de folierol is eenvoudig en kan snel gedaan worden.

Meer informatie op

Links

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners