Alpac - kunststof bakken en pallets
Stand: 04.C096
Alpac is gespecialiseerd in material handling oplossingen van kunststof, zoals kunststof bakken en kunststof pallets. Sinds 2006 hebben wij onze naam gevestigd door creatief met onze klanten mee te denken en op die manier behoeften, wensen en eisen van klanten mee te nemen in onze kosteneffectieve en duurzame oplossingen. Samen denken is samen creëren.

STANDAARDPRODUCTEN EN PRODUCTEN OP MAAT 

Bij Alpac bieden wij een grote diversiteit aan standaardproducten, maar we bieden ook maatwerk. We hebben de beschikking over een grote voorraad aan producten die we u direct kunnen leveren, zoals onze kunststof bakken, kunststof pallets en kunststof palletboxen. Zit er bij die standaardproducten niet het product dat u zoekt? Dan kunnen wij een standaardproduct altijd voor u aanpassen, zodat het product wel naar wens is. Is dat niet mogelijk, dan bieden we ook de mogelijkheid speciaal voor u als klant een geheel nieuw product te ontwikkelen en dat product op maat voor u te maken.

Contact

Elbingstraat 3
7418 EP
Deventer Nederland
0570-627860
LinkedIn

Producten en diensten

De Smart Sleeve pack 1200×800 mm is een Heavy Duty Tripbox bestaand uit:

Een kunststof pallet met 3 sleeplatten, een kunststof opvouwbare sleeve en een kunststof oplegdeksel.  

De sleeve kan worden vastgezet op zowel de pallet als de deksel door een uniek vergrendelingsysteem. Ook in opgevouwen toestand is alles vergrendelbaar, waardoor er ook in opgevouwen toestand zeer stabiel kan worden doorgestapeld. De Smart Sleeve
Pack is bedoeld als meermalige verpakking en is 100% recyclebaar.

De nieuwe palletbox is makkelijk te vervoeren en is qua transportkosten zeer efficiënt, zo kunnen er 9 ingeklapte boxen op een palletplaats en dus maar liefst 297 in een volle truck. De Smart Sleeve Pack heeft een afmeting van 1200 x 800 x 850 mm en weegt 33 kg. De sleevehoogte kan daarnaast, indien gewenst, worden aangepast. Met een statisch laadvermogen van 1600 kg en een dynamisch laadvermogen van 1000 kg is het een zeer robuuste box. 

Links

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners