Cartonmover B.V.
Stand: 04.A57
 

Containers mechanisch lossen

...De toekomst EN bittere noodzaak.

Cartonmover heeft meerdere types dozen dozen los en laad machines.

De Cartonmover ERGO zoals op het Scala te zien lost 1800 dozen per uur en is vrij rijdend.

Amazon is  over gegaan op deze ergomische en snelle container ontlader voor al haar Europese vestigingen.

Wij zijn ook systems integrator voor volledig automatische inbound & outbound operaties.

Helly Hansen sorteert , buffert en palletiseerd volledig automatisch 1000 dozen (600x400mm ) per uur.

Contact

Schaapsdrift 190
6902 AN
Zevenaar Nederland
+31 6 29376427

Whitepapers

Producten en diensten

Bespaar ook tijd, mankracht en geld

ErgoMover lost alles en overal

 

Het handmatig laden of lossen van containers die zijn geladen met losse goederen is een fysiek zware en tijdrovende klus, vaak niet vrij van gezondheidsrisico’s. Met de alsmaar strenger worden Arbowetgeving en de stijgende loonkosten neemt de roep naar een slimme, ergonomische, veilige, productieve én flexibele oplossing toe.

 

De ErgoMover biedt voldoet aan elke vraag! Deze eenvoudige, ergonomische en snelle oplossing draait letterlijk zijn hand niet om voor het lossen of laden van containers met dozen, zakken, banden, postpakketten, meubels, of andere losse goederen. Ongeacht het formaat en in een ongekend tempo.

 

Snel en ergonomisch

Vanaf het hefplatform staat de bediener altijd in de juiste, ergonomische houding om de goederen uit de container of vrachtwagen te halen. Dozen, autobanden en pakketten hoeven alleen nog maar op de band te worden geschoven. Dozen op de vloer hoeven slechts 30 cm te worden getild. Hiervoor zijn ook tilhulpen beschikbaar.

Met de ErgoMover lost u al gauw tot 1.800 dozen (400 x 600 mm) per uur, terwijl uw medewerkers fitter en gezonder blijven. Om maximaal rendement uit de ErgoMover te halen, kan het systeem worden aangesloten aan diverse harmonica rollenbanen van business partner pewiSYS. De optioneel hieraan gekoppelde tilhulpen , sorters en volledig automatische palletisers verhogen de efficiëntie nog eens extra.

 

Zeer flexibel

De ErgoMover is bovendien zeer flexibel. Niet alleen als het aankomt op de diversiteit in soorten, afmetingen en gewichten van de te lossen goederen. De ErgoMover is ook vrij verrijdbaar en dus overal inzetbaar. Dankzij de compacte maatvoering is de robuuste innovatie optimaal manoeuvreerbaar en blijft de expeditievloer vrij voor andere activiteiten wanneer er niet geladen of gelost wordt.

 

Snel terugverdiend

Een investering in de ErgoMover is in no time terugverdiend. Containers zijn sneller geladen of gelost en het ziekteverzuim neemt merkbaar af. Bijkomend voordeel is dat de lostijden tot een minimum beperkt blijven en de kans op extra kosten voor de expediteur worden gereduceerd. De optelsom van alle voordelen resulteert in een return on investment van minder dan twee jaar!

 

 

Specificaties

Max. lastafmeting:                                                                 1.800 x 1.800 mm

Max. lastgewicht:                                                                   130 kg/m

Breedte hefplatform:                                                              1800 mm

Max. hoogte hefplatform (vanaf vloer):                                  800 mm

Bandpositie:                                                                           300-2.000 mm

Stroomverzorging voor 900 mm brede bandconveyor:                                                                                              400V/16Ah Snelheid bandconveyor:                                                        15-30 m/min

Links

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners