Conferm
Stand: 02.B077
Conferm is een ontwerpende bouwer van turnkey bedrijfshuisvesting in beton & staal. Of u nu een kantoorpand laat bouwen of een logistiek complex met faciliteiten voor gevaarlijke stoffen: wij ontzorgen u tijdens het gehele ontwerp- en bouwproces! 

Conferm beschikt over de laatste kennis van materiaalinnovaties, bouwtechnieken en wet- en regelgeving. Bovendien doen we voortdurend ervaringen op in de praktijk, tijdens talloze uiteenlopende projecten in het hele land. Die expertise zetten we graag volledig in ten behoeve van uw gebouw! 

Conferm wil verwachtingen niet alleen waarmaken, maar als het even kan overtreffen. Die gedrevenheid en bezieling zie je terug in ons hele team. Van de directie tot de engineers en van BIM-modelleurs tot uitvoerders en timmerlieden. Stuk voor stuk echte professionals met up-to-date kennis en vaardigheden. Conferm investeert namelijk voortdurend in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling. 

Conferm is gespecialiseerd in betonbouw. De veelzijdigheid van het materiaal, de verwerkingsmogelijkheden en de maatvastheid geven een ongekende vrijheid in ontwerp en realisatie. Dat maakt innovatieve oplossingen mogelijk. Wil dat zeggen dat we alleen met beton werken? Zeker niet! Conferm realiseert met evenveel passie en vakmanschap constructies van hout of staal en hybride gebouwen. Wij adviseren u graag over de materiaalkeuze waarmee uw bouwplannen optimaal kunnen worden gerealiseerd.

Onze missie 'voor u en uw medewerkers de ideale werkplek creëren, waarin alles is afgestemd op het verwezenlijken van uw bedrijfsdoelen'?. Samen met onze partners realiseren we gebouwen, die steeds weer de verwachtingen overtreffen door de compleetheid van het ontwerp, de efficiency van het bouwproces en de kwaliteit het resultaat. Met een optimale invulling van alle facetten die bij een bouwproject komen kijken, zoals locatie, ontwerp, constructie, functionaliteit, economische haalbaarheid, sfeer, duurzaamheid en beleggingswaarde. - Powered by Remmers Bouwgroep -

Contact

Kranenberg 1
5047 TR
Tilburg Nederland
+31 13 5729300
TwitterLinkedIn

Whitepapers

Links

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners