Beursconcept & bezoekersprofiel

Logistica heeft als doel om iedereen die werkt in logistiek en supply chain te helpen met het managen van groei en verandering. Daarom brengen we op 5, 6 en 7 november 2019 vele duizenden vakgenoten samen zodat ideeën, inzichten, en toepassingen hun weg vinden en bedrijven steeds opnieuw voorbereid zijn op de toekomst.

BEZOEKERSPROFIEL Logistica

Logistica brengt je in contact met beslissers uit de logistieke sector. Door deelname krijg je de mogelijkheid om kennis te delen, huidige en nieuwe relaties te ontmoeten én zaken te doen. Voor een uitgebreider bezoekersprofiel, download de resultaten van de vorige editie, Logistica 2017.

 

Interesse in deelname?

In slechts drie eenvoudige stappen bouw je een deelname op die aansluit op jouw marketingdoelstellingen.

Thema 2019

Veel bedrijven zien zich geplaatst voor een complexe uitdaging: hoe om te gaan met de digitalisering van hun productie- en logistieke processen? Want welke invloed hebben big data, kunstmatige intelligentie (AI), virtual reality, cobots en robots op de dagelijkse praktijk?

Systemen worden onderling verbonden, mensen en robots gaan samenwerken, data-uitwisseling zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency. Iedere logistieke keten zal hierdoor ingrijpend veranderen. En de effecten daarvan zijn in ieder warehouse zichtbaar: slim met technologie, slim met energie, slim met ruimte, slim met mensen. Kortom, smart warehousing.
Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners