Waarom bezoeken?

6 redenen waarom u Logistica moet bezoeken

1. U bent in één keer op de hoogte van alle oplossingen in de intralogistieke technologie, material handling, logistieke dienstverlening en distributie.

2. U krijgt volop know how op het gebied van Material Handling, Intern Transport, AGV, Gebouw & Inrichting, Veiligheid, Packaging, Logistieke diensten, System Integrators, Robotics en Automation. 

3. Meer dan 150 sessies met voorbeeldprojecten, praktijkcases, trends en ontwikkelingen van onze partners vol inspiratie en informatie.
Bekijk hier het hele programmaoverzicht.

4. Ruim 200 exposanten die een compleet overzicht bieden van de laatste toepassingen, oplossingen en diensten.
Wie staan er op onze beursvloer? U vindt hier een overzicht met al onze exposanten.

5. Gelijktijdig met ICT & Logistiek, met uw badge heeft u toegang tot beide beurzen. Een bezoek aan ICT & Logistiek en Logistica helpt groei en verandering managen door middel van innovatie toepassingen die worden getoond op het gebied van mechanisatie en automatiseren in logistiek en supply chain.
In onze kennistheaters is volop inspiratie van onze partners. In hal 1, 3 en 4 vind je de scala's. In deze demonstratieruimtes tonen meerdere exposanten gezamelijk een werkende oplossing. Het scala in hal 1 gaat over smart warehousing en vormt de brug tussen ICT & Logistiek en Logistica.

6. Een platform voor kennisuitwisseling en netwerkmogelijkheden met vakgenoten en experts uit de markt.
Bereid je voor en download diverse whitepapers van onze partners.

U en uw collega's gaan naar huis met volop inspiratie en kennis om gezamelijk een concrete start te maken met het transformeren en optimaliseren van de logistieke organisatie. We zien u graag op 5 t/m 7 november 2019 in Jaarbeurs, Utrecht!
Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners