Thema: smart warehousing

Veel bedrijven zien zich geplaatst voor een complexe uitdaging: hoe om te gaan met de digitalisering van hun productie- en logistieke processen? Want welke invloed hebben big data, kunstmatige intelligentie (AI), virtual reality, cobots en robots op de dagelijkse praktijk?

Systemen worden onderling verbonden, mensen en robots gaan samenwerken, data-uitwisseling zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency. Iedere logistieke keten zal hierdoor ingrijpend veranderen. En de effecten daarvan zijn in ieder warehouse zichtbaar: slim met technologie, slim met energie, slim met ruimte, slim met mensen. Kortom, smart warehousing.

Gelijktijdig met Logistica vindt ICT & Logistiek plaats, ook met als overkoepelend thema smart warehousing. Zo slaan we een brug tussen material handling en ICT en helpen we iedereen die werkt in de logistiek en supply chain met het managen van groei en verandering. Op 5, 6 en 7 november 2019 brengen we vele duizenden vakgenoten samen, zodat ideeën, inzichten en toepassingen hun weg vinden en bedrijven steeds opnieuw voorbereid zijn op de toekomst.

Subthema's
Naast het overkoepelende thema zijn er ook subthema's: Material Handling, Intern Transport, AGV, Gebouw & Inrichting, Veiligheid, Packaging, Logistieke diensten, System Integrators, Robotics en Automation. Deze thema's geven aan welke onderwerpen passen bij onze exposanten en aan bod komen in het inhoudelijke programma. 

material-handling.jpg internal-transport.jpg agv.jpg building-and-features.jpg safety.jpg

Material Handling

Intern Transport

 

AGV

Gebouw & Inrichting

 

Veiligheid

packaging.jpg

logistical-services.jpg

system-integration.jpg

robotics.jpg automation.jpg

Packaging

Logistieke diensten

System Integrators

Robotics Automation

Subthema's

Material Handling
Intern Transport
AGV
Gebouw & Inrichting
Veiligheid
Packaging
Logistieke diensten
System Integrators
Robotics
Automation
Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners