Beursinformatie

De afgelopen jaren hebben bedrijven een flinke inhaalslag gemaakt als het gaat om investeringen in hun logistiek. De economische groei levert daar vanzelfsprekend een belangrijke bijdrage aan, maar de onderliggende stroom die zorgt voor investeringen is veel fundamenteler. Logistiek is van één van de onderdelen van het bedrijfsproces, één van de cruciale succesfactoren geworden. De standaarden bij klanten/afnemers/consumenten zijn veranderd: binnen 24 uur is het mogelijk om een product overal ter wereld te kunnen krijgen. Of op zijn minst is dat de verwachting. Om aan die nieuwe standaarden te kunnen voldoen, zullen bedrijven hun processen op orde moeten brengen. En om dat tegen acceptabele kosten te doen, is mechanisering en automatisering een absolute noodzaak.

Ook bij leveranciers is er een fundamentele verandering waar te nemen.  Ongetwijfeld zal dit mede onder invloed zijn van wat er bij hun klanten gaande is. Leveranciers kunnen in veel gevallen niet meer volstaan met het ontwikkelen en verkopen van een op zichzelf staand product. Eindgebruikers vragen om oplossingen die hen helpen te voldoen aan de wensen van hun klanten. Dat betekent werken aan geïntegreerde toepassingen door productontwikkeling, samenwerking met andere leveranciers, en introductie van nieuwe technologie (o.a. IoT, robots, VR, AR).

Logistica helpt groei en verandering managen door innovatieve toepassingen op het gebied van mechanisatie en automatiseren in logistiek en supply chain. Het thema dat dit jaar centraal staat is Smart Warehousing. Lees hier verder over het thema en de subthema's op Logistica.

Voor wie is Logistica interessant?

Directie/management, adviseurs, consultants en logistiek managers werkzaam in de sectoren transport/opslag/distributie, zakelijke dienstverlening, industrie, handel/groothandel, detailhandel, retail en overheid komen naar deze beurs toe om zich te laten inspireren door de nieuwste brancheontwikkelingen maar ook om zich te oriënteren ten aanzien van hun investeringsplannen.

Kennisoverdracht staat centraal
Een ijzersterk, op thema ingestoken inhoudelijk programma van seminars, demonstraties en informatieve tours samen met een uitgebreid expositieprogramma zorgen voor een compleet aanbod. Samen met partners, exposanten en prominente sprekers wordt een afwisselend en actueel programma opgesteld vol met cases, trends, innovaties en ontwikkelingen uit de branche.

Gelijktijdig met Logistica vindt ICT & Logistiek plaats. Met uw toegangsbadge heeft u toegang tot beide beurzen.

Bekijk hier de 6 redenen waarom u Logistica niet mag missen!

Wanneer?

Datum
5 t/m 7 november 2019

Locatie 
Jaarbeurs, Utrecht - hal 1,2,3 en 4

Openingstijden 
5 november 2019: 9.00 uur tot 17.30 uur
6 november 2019: 9.00 uur tot 17.30 uur
7 november 2019: 9.00 uur tot 17.00 uur

Gelijktijdig met ICT & Logistiek, hal 1

Hoofdmediapartner


logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Premium Event Partner

5-evofendex.png

Mediapartners