Deelnemen als exposant?

Logistica heeft als doel om iedereen die werkt in logistiek en supply chain te helpen met het managen van groei en verandering. Daarom brengen we op 5, 6 en 7 november 2019 vele duizenden vakgenoten samen zodat ideeen, inzichten en toepassingen hun weg vinden en bedrijven steeds opnieuw voorbereid zijn op de toekomst.

Directie/management, adviseurs, consultants en logistiek managers komen naar deze beurs toe om zich te laten inspireren door de nieuwste brancheontwikkelingen maar ook om zich te oriënteren ten aanzien van hun investeringsplannen. Uw aanwezigheid op Logistica biedt daarom volop kansen om uw marketingdoelstelling te realiseren en om goede zaken te doen!

Een ijzersterk, op thema ingestoken inhoudelijk programma van seminars, demonstraties en informatieve tours samen met een uitgebreid expositieprogramma zorgen voor een compleet aanbod voor bezoekers. Voor hen is het bezoeken van Logistica een must! Profiteer daarvan en kom eenvoudig in contact met potentiële klanten door deel te nemen aan Logistica. 

Concept & bezoekersprofiel
Logistica: wat kun je verwachten & wie kun je ontmoeten?
.

Deelnamemogelijkheden
In 3 eenvoudige stappen naar een succesvolle beursdeelname!
.
Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Mediapartners