Deelnemen als exposant?

Logistica heeft als doel om iedereen die werkt in logistiek en supply chain te helpen met het managen van groei en verandering. Daarom brengen we op 5, 6 en 7 november 2019 vele duizenden vakgenoten samen zodat ideeen, inzichten en toepassingen hun weg vinden en bedrijven steeds opnieuw voorbereid zijn op de toekomst.

Directie/management, adviseurs, consultants en logistiek managers komen naar deze beurs toe om zich te laten inspireren door de nieuwste brancheontwikkelingen maar ook om zich te oriënteren ten aanzien van hun investeringsplannen. Uw aanwezigheid op Logistica biedt daarom volop kansen om uw marketingdoelstelling te realiseren en om goede zaken te doen! Bekijk hier het bezoekersprofiel van Logistica.

Een ijzersterk, op thema ingestoken inhoudelijk programma van seminars, demonstraties en informatieve tours samen met een uitgebreid expositieprogramma zorgen voor een compleet aanbod voor bezoekers. Voor hen is het bezoeken van Logistica een must! Profiteer daarvan en kom eenvoudig in contact met potentiële klanten door deel te nemen aan Logistica. Heeft u interesse in deelname? Neem contact met ons op!

Bekijk plattegrond
Bekijk hier de de plattegrond.
Download brochure
Download de brochure van Logistica 2019.
Hoofdmediapartner
logistiek-300x300_tekengebied-1.jpg
Mediapartners