Tarieven/Deelnemen

Wilt u als exposant deelnemen? Er zijn talrijke manieren om uzelf te presenteren! Zelf een stand bouwen, een all-in pakket en wat zijn de mogelijkheden om uzelf extra in de spotlight te zetten?

» Tarieven
» Standbouw & standbouwpakketten
» Plattegrond 2017
» Meer uit uw deelname halen?

Tarieven

Bent u geïnteresseerd in de tarieven voor deelname? 
» Vraag hier vrijblijvend de brochure aan
 

Standbouw & standbouwpakketten

U heeft als exposant de keuze om uw stand zelf te (laten) bouwen of om gestandaardiseerde standbouw van Jaarbeurs te huren. Wilt u een eigen stand (laten) bouwen? Houdt u er rekening mee dat er bepaalde voorwaarden zijn en dat u tijdig een standbouwtekening dient te overleggen.  Wilt u de standbouw door Jaarbeurs laten verzorgen, dan zijn er eveneens diverse mogelijkheden. 

» Bekijk hier het aanbod aan standbouwpakketten 
Voor (extra) standinrichting kunt u terecht in het Serviceportaal.

Plattegrond

Logistica 2017 is verdeeld in verschillende thema's per hal: 
  -  Hal 1: Move
  -  Hal 2: Store
  -  Hal 3: ICT & Logistiek
  -  Hal 4: Pick en Delivery

» Download hier de belevingsplattegrond van 2017

Op de digitale beursplattegrond – alleen beschikbaar voor Internet Explorer - vindt u de indeling van de beurshallen en welke standruimte reeds gereserveerd is en door welk bedrijf (paars) of welke in optie staat (roze). Op de groene vlakken kunt u direct zelf een optie plaatsen door te dubbelklikken. U ontvangt van ons dan een vrijblijvende offerte voor die bewuste plek. Ook vindt u op de plattegrond de technische beursindeling per hal.

» Naar de standlocatie plattegrond van 2017

Meer uit uw deelname halen?

Combineer dan uw standruimte met de inzet van promotiemiddelen voor, tijdens en na de beurs. Van banners op de website tot flyeren bij de ingang.  
» Bekijk het overzicht van alle mogelijkheden 2017. 

Rondom het Jaarbeurscomplex zijn bovendien ook diverse mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Meer info hierover vindt u bij onze partner Faircom.

Mail customer service

Interesse?

Neem contact op voor vrijblijvend advies, passend bij uw marketing doelstelling,  via het formulier » 

Of download de brochure met alle informatie en prijzen.

Download brochure

Customer service

Waarmee kunnen we u helpen? Heeft u vragen of komt u er even niet uit. Neem dan contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen. Bel gerust. Wij zitten iedere werkdag van 8.00 tot 18.00 uur voor u klaar op +31 (0)30 295 29 99. 

U kunt ons natuurlijk ook mailen.

Mail Customer service