Logistica + ICT & Logistiek + Logistiekprofs.nl

Wat eist de veranderende markt aan logistiek-technologische oplossingen? En hoe stuwt op haar beurt technologie de markt verder op? Technologie en markt dagen elkaar uit. Voortdurend. Uiteindelijk zal dit leiden tot het mensloze warehouse met de meest korte leveringstijden. 

Technologie komt uit onverwachte hoek. Kennis uit de hele wereld. Aanbieders uit de VS, China, maar ook uit Duitsland en Nederland.

Technologie, implementatie en impact voor de logistiek krijgen het hele jaar een podium bij Jaarbeurs. Live tijdens Logistica en ICT & Logistiek en 24/7 via het online platform LogistiekProfs.

Logistica Award 2017

Ook dit jaar wordt de Logistica Award weer uitgereikt, en wel op 28 november van 09.00 tot 10.00 in het LogistiekProfs-theater (hal 4). Wie heeft de meest innovatieve oplossing van dit jaar en verdient een plek op het podium?

De inschrijving is gesloten en de jury is in beraad. Op 7 september worden de genomineerden voor de felbegeerde prijs bekend gemaakt!

Dit geeft Logistica 2017 extra lading

1. Unieke combinatie online en face-to-face. 

2. Veel contactmomenten in korte tijd 

3. We vullen de salesfunnel met relevante  leads

4. Momentum door bundeling van kennis, oplossingen en toepassingen

5. Claim kennisleiderschap op het gebied van Move, Store, Pick & Deliver

6. Rendement van a tot z meetbaar

 

Nu al duidelijk: veel bezoek op Logistica 2017

De vraag is niet óf de doelgroep naar Logistica 2017 komt, maar op welke dag. Over alle functiegebieden is de bezoekintentie zeer hoog. Dit blijkt uit recent brancheonderzoek van Jaarbeurs. Beurzen zijn - zo blijkt uit het onderzoek - nog steeds een onmisbare bron van informatie. 

 Bezoekers zijn vooral op zoek naar een breed aanbod van innovaties, voorbeeldprojecten en marktleiders. In het onderzoek worden beurzen genoemd als belangrijkste oriëntatiebron, de rol van online in het oriëntatieproces groeit. Online staat op de tweede plaats. 

Verder geven de ondervraagden aan behoefte te hebben aan gerichte informatie. Met Logistiekprofs voorziet Jaarbeurs in contentmarketingoplossingen waarop exposanten kunnen inhaken.

Dit zijn uw bezoekers

Deelnemers die zelf een gerichte marketingcampagne voeren, genereren de meeste omzet en zijn na afloop meer dan tevreden over hun beursdeelname. Maar op wie moeten deze exposanten zich exact richten? Jaarbeurs heeft dat per functie groep uitgezocht.

De gemiddelde leeftijd van het segment CEO, directie en Algemeen management is 50+, werkt over de volle breedte van Neerlands economische bedrijvigheid en is bovenmatig geïnteresseerd in hef- en magazijntrucks, warehouse management, warehouses en DC’s, en wegtransport.

Hij weet voor 85 procent zeker dat hij in 2017 naar de beurs gaat. Hij is geïnteresseerd in de aanwezigheid van marktleiders, kijkt uit naar demonstraties en weet zeker kennissessies te gaan volgen. 

 

Resultaten vorige editie

Met in het totaal 19.167 bezoekers kenmerkte Logistica 2015 zich door de positieve sfeer onder bezoekers en exposanten. 

Meer weten? Bekijk de factsheet 2015 voor meer resultaten.
Of lees hier het slotbericht

Beoordeelt het aanbod op de
beurs met een 8 of hoger

Heeft de intentie de beurs
weer te bezoeken

impressie
impressie
impressie
Beursimpressie Logistica 2012
Beursimpressie Logistica 2012
Beursimpressie Logistica 2012
Beursimpressie Logistica 2012
impressie

Deelname aan Logistica is compact en rendabel

We maken het al onze deelnemers makkelijk. Voorop staat het rendement dat deelname aan Logistica moet opleveren. We houden het het liefst compact. We adviseren een functionele stand met een hoge mate van gastvrijheid. Dat kan, want daarnaast bieden we u nog veel meer mogelijkheden om uzelf te profileren.

Van netwerksessies tot eigen seminars. We hanteren een standaard tarief voor locatiehuur. Leden van de Stichting Logistica genieten daarboven nog een extra voordeel. Benieuwd naar ons advies. Bel naar 020 295 2999

 

Expositieprogramma

Op Logistica exposeren bedrijven die zich bezig houden met:

  • Mobiel intern transport 
  • Hijswerktuigen en kraansystemen
  • Opslagsystemen
  • Lastdragers
  • Continue transportmiddelen/ geïntegreerde systemen
  • Orderverzamelsystemen