Dag van het Magazijn

In november 2017 vindt dit jaar de Dag van het Magazijn weer plaats. De opzet is anders dan andere jaren. De vraag naar meer praktijkideeën wordt ter harte genomen. Dit komt tot uiting in workshops, waarbij veel praktijkvoorbeelden aan bod gaan komen.

De Dag van het Magazijn is dit jaar op de Vakbeurs Logistica in de Jaarbeurs te Utrecht, van 28 t/m 30 november. Bezoek aan de Dag van het Magazijn is kosteloos. Het enige wat u hoeft te doen, is u te registreren voor Logistica.

Prijs van het Veiligste Magazijn

Op dag 1 zijn de schijnwerpers gericht op de kandidaten voor de Prijs Veiligste Magazijn. Alle genomineerden voor de prijs komen dit jaar uit de categorie ‘grote’ magazijnen, met meer dan 25 medewerkers. De jury kent goud toe aan de winnaar(s) van de prijs. Het kan hier gaan om één bedrijf, maar het kan ook zomaar dat er verschillende bedrijven in aanmerking komen voor goud. Dit geldt ook voor zilver en brons. In 2016 ging het goud naar Janssen Biologics, Abbott Biologicals B.V., DHL Supply Chain en Schneider Electric. Het zilver ging naar Jumbo Supermarkten B.V.. Er werden twee eervolle vermeldingen gegeven. Eén aan Fast & Fluid Management B.V. en één aan Doc Data Fulfilment B.V.

De workshops van de Dag van het Magazijn zijn op alle drie de beursdagen te volgen. Bekijk hier het hele programma.

Initiatiefnemers van zowel de Dag van het Magazijn als de prijs Het Veiligste Magazijn zijn:

BMWT-Keur
evofenedex
Sectorinstituut Transport & Logistiek
Logistiek.nl
Tempo Team
Registreren