ARCO presenteert totaaloplossing voor warehouse automation tijdens Logistica in Utrecht

ARCO presenteert totaaloplossing voor warehouse automation tijdens Logistica in Utrecht

System integrator ARCO presenteert tijdens de Logistica beurs op 28, 29 en 30 november in Utrecht een totaaloplossing voor warehouse automation. Het systeem bestaat uit een Pick to Light zone met transfer naar een automatische dozensluiter. Na sluiting wordt de doos gewogen middels een in-line weegschaal. Vervolgens wordt de doos gelabeld door een print & apply unit en vindt een volume meting plaats. Tot slot wordt een mogelijke sorteeroplossing gepresenteerd.

De Koningh, expert op het gebied van coding & labeling, is aanwezig op de beursstand om hun specialistische kennis over coderen en labelen te delen.  Zij sluiten mooi aan bij de totaaloplossingen die ARCO biedt.

De totaaloplossing die presenteert is zomaar een greep uit de vele oplossing die reeds geleverd zijn bij onze klanten waarbij koppeling aan ERP-systemen eerder regel dan uitzondering zijn.
Samen met onze klanten kijken we naar optimalisatie van inbound, outbound en orderpick processen in combinatie met een optimale ruimtebesteding, gekoppeld aan een minimale FTE capaciteit, met een zo hoog mogelijke output en zo kort mogelijke ROI.

U vindt ARCO op stand 01.A058 Logistica 2017 in Utrecht op 28, 29 en 30 november. Bekijk hier het profiel van ARCO.

Over ARCO
Het bedrijf uit Horst, Nederland is gespecialiseerd in material handling, warehouse automation, automatisering van sorteer processen en order picking. ARCO ontwikkelt complete installaties op maat gemaakt voor de klant. Desgewenst worden projecten turn-key opgeleverd. Het bedrijf werkt onder andere voor logistieke dienstverleners als DHL, Footlocker en Moduslink.

 

Registreren