Nieuws

 • Scala Logistica Deliver: oplossingen voor een efficiënt traject van pick, pack en sort

  Scala Logistica Deliver: oplossingen voor een efficiënt traject van pick, pack en sort

  23 oktober, 2017
  Bij het Scala Logistica Deliver (hal 4) staat alles in het teken van de laatste fase in het logistieke proces. De order is verzameld en moet bij de klant geleverd worden. Afhankelijk van volume, gewicht en soort product, zijn er verschillende oplossingen voor het verpakken en verzendklaar maken. Het Scala Logistica Deliver toont oplossingen voor een efficiënt traject van pick, pack en sort.

  Lees meer >>

 • Logistiek van de toekomst - Wake-up call sessie

  SSI SCHÄFER presenteert ‘Logistieke wake-up call’ en Weasel AGV tijdens Logistica 2017

  23 oktober, 2017
  De wereld verandert, de logistiek verandert. Daarom verzorgt SSI SCHÄFER tijdens de Logistica dagelijks van 13.30 – 14.00 uur een niet-alledaagse kijk op de logistieke toekomst door middel van een energievolle en inspirerende ‘Wake-up call sessie’ in theater 6 met het thema Magazijn & Distributie. In een sneltreinvaart worden onderwerpen aangesneden, zoals exponentiele groei, blockchain, kunstmatige intelligentie, robotisering en automatisering. Vervolgens is er een Questions & Answers met de trendverkenners van Fountainheads op de stand van SSI SCHÄFER.

  Lees meer >>

 • Hydrogen Plaza vraagt meer aandacht voor waterstof in het warehouse

  Hydrogen Plaza vraagt meer aandacht voor waterstof in het warehouse

  23 oktober, 2017
  Naast tractiebatterijen bestaat er nog een andere energiebron voor elektrische hef- en magazijntrucks: waterstof. In het buitenland wordt dit gas inmiddels op grote schaal toegepast. Nederland dreigt op grote achterstand te raken. Een aantal partijen probeert daarin tijdens de vakbeurs Logistica van 28 tot en met 30 november verandering te brengen. Op het Hydrogen Plaza in hal 1 delen zij hun visie, kennis en ervaring. Zij hebben alvast een belangrijk advies: ga op zoek naar schaalgrootte buiten de vier muren van het warehouse.

  Lees meer >>

 • Ctac enthousiast over Platinum-status van PIM-specialist InRiver

  Ctac enthousiast over Platinum-status van PIM-specialist InRiver

  18 oktober, 2017
  Business & Cloud Integrator Ctac is door Product Information Management-specialist InRiver benoemd tot Platinum Partner. Ctac was al Silver Partner en won recent nog de Rising Star EMEA-award.

  Lees meer >>

 • Broekman Logistics versnelt keten met Yellowstar webportal gekoppeld aan BluJay-WMS

  Broekman Logistics versnelt keten met Yellowstar webportal gekoppeld aan BluJay-WMS

  17 oktober, 2017
  Broekman Logistics is live gegaan met de webportal van Yellowstar Solutions. Deze portal is op verzoek van Broekman Logistics gekoppeld aan het warehouse management systeem (WMS) van de logistiek dienstverlener. Het betreft een WMS van BluJay (voorheen Kewill). De webportal verschaft zowel Broekman als klanten van de LDV’er real-time voorraadinformatie en vergroot zo het keteninzicht. Het toont zeg maar de verborgen schatten uit het WMS.

  Lees meer >>

 • JLN scoort met 'out of the box' jaarcongres

  JLN scoort met 'out of the box' jaarcongres

  17 oktober, 2017
  Jong Logistiek Nederland organiseerde op 7 oktober zijn zevende jaarcongres met het thema 'Stepping out of the Logistics Box'. De aanwezigheid van meer dan honderd bezoekers, laat de volwassenheid van de organisatie zien. Zoals Johan Kerver van evofenedex aanstipte: "JLN is nu een organisatie waar je niet over praat, maar mee praat".

  Lees meer >>

RSS
Registreren